על מה הכשרות בעצם?
מסכים עם כל מילה!אני רואה שגוררים כאן בכח אז אביע את (י)דעתי:
גם אם זה נכון שאין שום יכולת לעקוב אחרי המקור של כל קוקו שנגזר
אז -
גם לפאניות שעובדות כאן בארץ עם ההכשרים הכי רציניים אין שום יכולת לדעת מה עבר על השיער עד שהוא הגיע אליהם והם עצמם מעידות על זה שקיבלו הכשר לפני שנים והם ממש לא מקפידות על זה ולא יודעות באמת מאיפה השיער!
אפילו פאניות שידועות כמוכרות אוו משכירות רק שיער ישראלי מצאתי אצלם כמה פאות מאלי אקספרס, כן!
ואני נמצאת די עמוק בתחום.
בכל מקרה יש דעות שבכלל אין בעיה בכל סוג שיער ויש דעות שהכל בעייתי לכן שכל אחד ישאל את רבותיו ומנהיגיו - ואין צורך לכתוב כאן את המסקנות.
אני רוצה להזמין דרכך פאה, תיצרי איתי קשר במייל 6984644אין לכתוב כתובת מיילאני לא גומרת לקבל שאלות על הנושא הזה
אז פתחתי כאן אשכול שיקבץ את כל השאלות וההמלצות
הזמנתי כבר כמות נכבדה של פאות עם 100 אחוז הצלחה ב"ה,
ואני כאן כדי לייעץ לכם בכיף.
שהקב"ה יחזיר את כול בנות ישראל בתשובה ויזכו ללכת במטפחת כמו אימותנו הקדושות
אני כאן כדי לעזור בקטע המקצועי נטו
בקטע ההלכתי כל אחד יברר ויעשה כפי רבותיו
נא לא להסיט את האשכול לכיוונים הללו.
שימו לב שכמעט אין פידבק. מה שכבר יש, ממש יבש.
אין מי שמולהב מהתוצאה.
לדעתי סיכון גדול על הכסף. חוץ אם ממש אין לכם מה לעשות בו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים