מידע שימושי פאה

• הוסף לסימניות
הי
אשמח לקבל המלצות/מספרי טלפון על פאניות מאזור בית שמש\ירושלים
מחפשת לקנות פאה חדשה אורך כתף בטווח של 4000-6000
תודה.

• הוסף לסימניות
במחיר כזה עדיף או שלא תקני או שתחכי עד שיהיה לך יותר כסף.

• הוסף לסימניות
יש בפאות משי בירושלים בסביבות 5500-6000

• הוסף לסימניות
במחיר כזה אין סיכוי למצוא.
יש בביתר את רותי בלוי, פאנית מאלפת!!
יש לה פאות מדהימות, ומחירים ממש סבירים.
אבל יותר מ-6,000.

• הוסף לסימניות
יש איזה אחת מבני ברק ..רותי אבו ..אני קניתי ממנה פאה באורך כתף..אולי סנטימטר יותר ב5000 וניראת מדהים !
אין ספק שזו לא הרמה של 15 אלף אבל היא נראית באמת טוב.. וכנגד התגובות למעלה שעדיף לא לקנות בכלל...לי

• הוסף לסימניות
יש איזה אחת מבני ברק ..רותי אבו ..אני קניתי ממנה פאה באורך כתף..אולי סנטימטר יותר ב5000 וניראת מדהים !
אין ספק שזו לא הרמה של 15 אלף אבל היא נראית באמת טוב.. וכנגד התגובות למעלה שעדיף לא לקנות בכלל...לי
את מרוצה מהפאה שקנית אצלה?

• הוסף לסימניות
יש בפאות משי בירושלים בסביבות 5500-6000
במשי באמת יש פאות טובות וזולות
המחיר הולך שם לפי האורך,
כך שאם את רוצה אורך קצר הגיוני שיצא לך במחיר שאת רוצה
וכמובן שאם יש לך שיער בהיר קחי בחשבון שבכל המקומות זה תוספת כסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה