פאות יהודית נוריאל / customade

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני רואה פרסומות של 2 יצרניות פאות שטוענות שהן זולות ממחירי השוק באלפי שקלים.
יהודית נוריאל ברמות ("לשלם 10,000 ש"ח על פאה? זה פשע!!!") וcusomade בגב"ש ("פאה יוקרתית במחיר של יצרנית!")
הפרסומות נראות מבטיחות והמחיר משכנע, אבל עוד לא ראיתי שום פאה שנקנתה אצל אחת מהן.
אשמח לשמוע ממי שהתנסתה / ראתה פאות שלהן, כל חוות דעת שהיא.
תודה!

• הוסף לסימניות
וואו, אף אחת?
הפאות לעולם תשארנה במחירי השוק ההזויים?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה,
יש למישהיא מידע או ניסיון?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה בבני ברק יש לי משהי טובה וזולה

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
יש לה עכשיו מכירה בירושלים.
מישהי התנסתה? הפאות שלה איכותיות?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
יש לה עכשיו מכירה בירושלים.
מישהי התנסתה? הפאות שלה איכותיות?
אחותי קנתה ממנה עכשיו פאה, הפאות מאד איכותיות, כולם ייבוש טבעי, לא כ"כ רואה הבדל בין הפאה שלה לפאה שלי ששווה באזור ה-9000 ש"ח. עדיין לא ראיתי אותה ממש גמורה אבל באתי איתה למדידות והפאות היו נראות מצויינות.
שאלתי אותה איך היא מסבירה את הפערי מחירים, היא הרי לא תפסיד כ"כ הרבה אם זה באמת אותה איכות? אז היא אמרה לי שפשוט אין לה הפסדים על פרסומות ועל סלון ועל עובדות, היא עובדת בבית, מפרסמת ברשימת תפוצה ולא משקיעה מעבר לפאות.
היא טענה שפאניות רגילות מרויחות על כל פאה לא פחות מ: 3000-4000 ש"ח כדי לכסות את עצמם על כל התיקונים והיא לוקחת רווח הרבה יותר קטן (משהו כמו 2500 ש"ח) וגם נותנת פחות זמן לאחריות.
(וגם, יש לי דודה פאנית שקונה ממנה לכל הבנות שלה ומאד המליצה)
בהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
אני קניתי ממנה (יהודית) לפני כמעט 4 שנים (נראה לי די כשהתחילה), אני מרוצה ועדיין לובשת את הפה 7 ימים בשבוע. מי שרוצה פרטים בהרחבה שתפנה באישי.

• הוסף לסימניות
אוסיף עוד דבר, לגבי cusomade אני הלכתי לראות ומאוד פחדתי מהסיפור, אצל יהודית יש לך פאות מוכנות לראות. שם זה לבחור קוקיות ולקוות לטוב.

• הוסף לסימניות
על איזה סדר גודל של מחירים מדובר?

• הוסף לסימניות
אני קניתי ממנה (יהודית) לפני כמעט 4 שנים (נראה לי די כשהתחילה), אני מרוצה ועדיין לובשת את הפה 7 ימים בשבוע. מי שרוצה פרטים בהרחבה שתפנה באישי.
אשמח לקבל מספר טלפון של יהודית נוריאל
לגבי הכשרות של הפאות יש לך מושג ?

• הוסף לסימניות
גם לי אין...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז אולי בכל זאת תכתבי כאן את המספר טלפון של יהודית נוריאל? אין אותה בגוגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה