דרוש מידע פאות מסולסלות מסלסלים?

• הוסף לסימניות
את שואלת על יום יומי או על סלסול מקצועי שעושים פעם בתקופה?

• הוסף לסימניות
גם וגם בעיקר על יום יומי ועל סלסול מה הכוונה של חצי סלסול כי אני לא רוצה שיהיה מדי דק

• הוסף לסימניות
לאחרונה הבנים שלי משתמשים ב ג'ל של חסידיש קיד'ס (נמכר בהרבה חנויות אפילו בבר כל) וממש מרוצים זה לא נותן רושם של שיער רטוב לכל היום וגם השיער נשאר רך רגיל.
לילדים עם שיער מאוד חלק יכול להיות שכדאי פעם בתקופה לעשות סלסול אצל מקצועית זה מחזיק כ חצי שנה.

• הוסף לסימניות
אני התכוונתי לשאול על צורת הסלסול איך עושים את זה
אתם מסובים על היד ועוזבים או משהו אחר
תודה

• הוסף לסימניות
הצורה בה הסלסול יוצא הכי יפה לדעתי זה לסובב על עיפרון\מקל חלק.
צריך לסובב את השיער סביב העיפרון בצורה חזקה ולמרוח ג'ל או קרם (לילד עם שיער חלק אני ממליצה על קרם של פנטן לתלתלים מושלמים ואם רוצים משהו ממש חזק לרסס אחרי הסלסול ספרי של תסרוקות) לשחרר בעדינות הפאות יוצאות בצורה מהממת!

• הוסף לסימניות
שמים ג'ל או קרם [תלוי בשיער]
מסרקים לקדימה [קצת לא מוגזם]
ומסלסלים ביד [הקפצות מלמטה] [מקווה שמובן]
וזהו!
אם יש שיער ממש חלק [ולא רוצים לעשות סלסול] הולכים לישון עם סיכות על הפאות וזה קצת תופס צורה,

• הוסף לסימניות
שמים ג'ל
מסרקים לקדימה סובבים סביב האצבע
לשיער חלק שמים סיכה עד שמתייבש
וזה יוצא מושלם
הג'ל הזה מאוד מומלץ גם חזק וגם מראה טבעי-
ג'ל.PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה