מידע שימושי פאות קצרות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אשמח לקבל שם וטלפון של מייצרת פאות קצרות בלבד
אם את מכירה כמה שמות אשמח לקבל את כולם
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
רבקי פיליפס מרמות
עושה רק קצרות
מחיר ושרות מעולה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה קצרות?
ומה זה משנה אם היא עושה גם ארוכות
לך היא תעשה קצר

• הוסף לסימניות
@מלי רוזן חושבת שעדיף דיס בפרטי ולא לעיני כולם...
אין אפשרות של "פרטי" בפרוג.

ונפלתי עם כל כך הרבה כסף אצלה למרות שביררתי המון גם פה בפרוג, שאני חושבת שלא הוגן רק להמליץ ולא לתת דיס, זה המון כסף!!! הבעיה בכל הפורומים האלה ש"אסור" לכתוב דיס רק המלצות, סורי אני לא חושבת ככה. ואם מישהי מבררת זאת חובה להגיד את האמת.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות של "פרטי" בפרוג.

ונפלתי עם כל כך הרבה כסף אצלה למרות שביררתי המון גם פה בפרוג, שאני חושבת שלא הוגן רק להמליץ ולא לתת דיס, זה המון כסף!!! הבעיה בכל הפורומים האלה ש"אסור" לכתוב דיס רק המלצות, סורי אני לא חושבת ככה. ואם מישהי מבררת זאת חובה להגיד את האמת.
הערתי לתשומת לב, לא יודעת על בורין הלכות שמיה"ל בציבור.
הפורום הזה פתוח גם למי שאין לו ניק בפרוג.

• הוסף לסימניות
גילה נוסבוים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
תודה לעונות
אין צורך לתת מידע לגבי השירות אני רק מבררת על הייצור עצמו
מעונינת בעיקר בכאלה שמייצרות פאות עם כובע/סרט
תודה

• הוסף לסימניות
תודה לעונות
אין צורך לתת מידע לגבי השירות אני רק מבררת על הייצור עצמו
מעונינת בעיקר בכאלה שמייצרות פאות עם כובע/סרט
אשדוד, גיטי אוברלנדר 0533171555
שירות מצוין ואיכות טובה במחיר יחסית זול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה