פאות רחלי קרן - מישהי מכירה???

• הוסף לסימניות
מישהי קנתה אצלה?
מנסה לברר על איכות הפאות שלה והשרות.

• הוסף לסימניות
גיסתי קנתה השבוע ומחר הולכת למדידה, אעדכן אותך אם היתה מרוצה

• הוסף לסימניות
היא מפתח תקווה?
אם כן המנהלת שליאצלה והיא ממש מרוצה

• הוסף לסימניות
כן היא מפ"ת

• הוסף לסימניות
אני בדיוק מבררת עליה אם אדע משהו אעדכן, אשמח גם שתעדכנו אתן...

• הוסף לסימניות
יש מידע נוסף.
אני מעונינת לשמוע מי שקנתה מזמן ויודעת לספר על איכות. שירות וכד.

• הוסף לסימניות
אני קניתי אצלה לפני כמה חודשים.
שירות, מחיר ויופי מצוינים!
לגבי הנסיון אני לא יכולה לדעת כרגע אבל הלכתי אליה אחרי המלצות מאוד טובות שקיבלתי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איכות ושירות מעולים

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח לשמוע חוות דעת נוספות
תודה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני שנתיים בערך.
האיכות והשירות מעולים ממש!!!
אחרי שרכשתי את הפאה באתי אליה מס' רב (יחסית) של פעמים לתיקונים (כי לא התרגלתי למראה שלה). ןתמיד היא קיבלה אותי במאור פנים ונתנה לי את ההרגשה הכי טובה שיש.
התחושה היא שבגלל שהיא לבד מייבאת את השיער, מאד אכפת לה, והיא אחראית ממש על הפאות שלה.

קצת הפריע לי שהיא לא מעורה מספיק בגיזרות האופנתיות... אבל אולי מאז זה השתנה.

• הוסף לסימניות
אני , אחותי ואמי קנינו עכשיו לפני פסח אצלה
מאשד מרוצות בינתיים מהאיכות, שירות ומחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה