פאות שלומית זמלמן אשדוד

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חווד ,כאן ואו באישי
כמה זמן יש לך את הפאה?
היכן עצבת אותה?

• הוסף לסימניות
אני קנתי אצלה- לקוחה מרוצה+++ ב"ה.
קניתי אצלה עיצבתי אצלה.
אני קיבלתי את הפאה באזור פסח. ומאז עד היום אני מקבלת על הפאה מחמאות.-(גם שהיא לא מסורקת.. ועבר המממממממווווווןן זמן מהסירוק האחרון, הפאנית שלי ילדה וכו'..)
אני נהנתי מאד, כי כשהייתי אצלה, ראיתי את היושר שלה היא אמיתית והיא מתקנת את הטעיות שלה- ולא מתביישת להודות בהם!!

• הוסף לסימניות
אני קניתי אצלה.
פאה נהדרת, שער נפלא.
מחיר נוח ומהזולים בשוק ביחס לאיכות השער (השער די איכותי, ובמקביל יש לה ליינים יקרים יותר).
תיקונים ושיפורים (למשל גוונים) ללא עפעוף בשנה הראשונה.
שלומית עיצבה לי אותה.
יש לי את הפאה כמעט שנתיים. אני די מרוצה. הנקודה היחידה שמפריעה לי היא הנסיעות הלוך ושוב לאשדוד כדי לשלוח את הפאה, אבל הן בטלות בשישים ביחס לשביעות רצוני.

• הוסף לסימניות
קניתי ועיצבתי אצלה לפני 4 שנים.
שיער איכותי מאד - עד היום הפאנית שלי אומרת שאין על השיער הזה...
וגם הגזירה שלה מהממת.

• הוסף לסימניות
פאות מצוינות

אני קניתי אצלה כבר 2 פאות. כולל עיצוב
אמא שלי ואחיותי גם כן לקוחות קבועות שלה
פאות מעולות ויפות נראות טוב לאורך שנים, השיער שלה איכותי מאד היא עומדת בתקנון של פאות צנועות.
וכמו שציינו פה. היא מודה בטעויות ואם יש כאלה מתקנת ומסדרת הכל על הצד הטוב ביותר.
בקיצור פאות טובות ושירות מעולה.

• הוסף לסימניות
קניתי אצלה לפני כמעט 5 שנים, נהניתי מאוד מהעיצוב שלה, מחיר מעולה (לא יודעת מה קורה היום)
יחד איתה קניתי פאה נוספת אצל פאנית ידועת שם וסטייל בירושלים ולא הייתי מרוצה ממנה בכלל, שילמתי יותר מפי שתיים מהפאה שקניתי אצל שולמית, אמנם השיער של שולמית הרבה פחות איכותי, למרות זאת בשורה התחתונה נהניתי הרבה יותר מהפאה שלה בגלל השירות, העיצוב ודרך המכירה שלה, ממליצה

• הוסף לסימניות
קניתי אצלה פאה לפני כשנתים - מצוינת גם כשלא מסורקת
גזרתי אצלה .
היא מקסימה , אמינה , שרות נפלא !
ממליצה !

• הוסף לסימניות
אשמח למספר טלפון של שלומית תודה!

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה.
עשיתי אצלה פיאות לי ולבנותי וב"ה שבה אליה שוב ושוב.
אמינה ואלופה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה