דרוש מידע פאנית ומתסרקת באזור ביתר

• הוסף לסימניות
היי מחפשת בדחיפות פאנית שמוכרת פאות טובות (מנסיון אישי עדיף...)
חוצמזה מחפשת משהי שעושה תסרוקות בסגנון עדכני -לא סגנון חסידי!
שאוכל להראות לה תמונה והיא תדע לבצע באופן זהה
תודה רבה לעוזורות מראש....

• הוסף לסימניות
מוכרת פאות- רייזי לנגזם!! פאות מדהימות (מנסיון של כמה פאות) שירות! איכות! זמינות! היא אלופה! 0548449579

• הוסף לסימניות
היי מחפשת בדחיפות פאנית שמוכרת פאות טובות (מנסיון אישי עדיף...)
חוצמזה מחפשת משהי שעושה תסרוקות בסגנון עדכני -לא סגנון חסידי!
שאוכל להראות לה תמונה והיא תדע לבצע באופן זהה
תודה רבה לעוזורות מראש....
מקפיצה

• הוסף לסימניות
אין על ויינשטוק

• הוסף לסימניות
מה תווך המחירים שלה?
ואשמח לקבל מספר פלא...
אין לי, אבל יש בעיתון.
לא זוכרת את המחירים שלה, זוכרת שלא זול אבל שווה.
הצליחה לשנות לי פיאה ש3 או 4 פאניות לא הצליחו

• הוסף לסימניות
אין לי, אבל יש בעיתון.
לא זוכרת את המחירים שלה, זוכרת שלא זול אבל שווה.
הצליחה לשנות לי פיאה ש3 או 4 פאניות לא הצליחו

גם אני עם אותו סיפור.
פאה שפאנית אחרת אמרה לי שמלבד להעיף לפח היא כבר לא שווה כלום וחני וינשטוק עשתה ממנה חדשה וביינתיים היא כבר 3 שנים בשימוש מהמם אחרי המשפט של הפאנית ההיא.....
ניסיתי כבר כמה פאניות בביתר ומאז שהגעתי לחני אני ממש מרוצה אצלה.

לא קניתי ממנה [מתכננת בעתיד הקרוב] אבל מאד מרוצה מהשירות והשיק שלה.
היא מאד בקטע עדכני וגם נותנת שירות טוב.

• הוסף לסימניות
מתסרקת- רבקי פרידמן-
אלופה!!
מתאימה לכל הסגנונות.
הוציאה אותנו מושלמות כולל כלה כבר כמה פעמים
0548412185
a0548412185אין לכתוב כתובת מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה