דרוש מידע פאנית חני פישר

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מנסיונכן המלצות עליה
רוצה לרכוש אצלה פאה של ברינדי קמינר
ודחוף לי לדעת מה טיב השירות והמקצועיות שלה

דיס כמובן באישי

או שיש לכן המלצות על פאנית שמוכרת ברינדי קמינר באזו המרכז
תודה!

• הוסף לסימניות
היא ממש חמודה..
הבנתי שיש אצלה מכירה היום.

• הוסף לסימניות
יש לה שירות מצוין
היא פאנית מקסימה
ונותנת שירות עד הסוף..

• הוסף לסימניות
אחרי הקנייה קיבלתי ממנה יחס מעולה++
גם כשהיו תיקונים ושינויים עשתה בכיף ושלחה לברינדי לתיקונים
כל דבר שביקשתי עשתה
ותמיד מתייחסת במאור פנים והולכת לקראתך
באמת לא היתה לי אפילו תלונה אחת שלא עשתה כמו שרציתי

• הוסף לסימניות
אחרי כמה פאניות שעברתי בחיים ראיתי שבגדול הכלל הוא כזה
ככל שהפאנית מלקקת אותך לפני הקניה ככה היא תתנער ממך אחרי,
פאנית שמתייחסת בכבוד ובעניני בצורה נורמלית לפני הקניה
תתנהג ככה גם אחרי

• הוסף לסימניות
יש לי דיס על פאנית אחרת שמוכרת פאות של בריינדי
אם מעניין אותך כתבי לי באישי

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת דווקא להמלצות אליה, קנינו אצלה 3 פאות של ברינדי באותו זמן ואחרי שניסינו ללה הבאה אצל פאנית אחרת חזרנו אליה בגדול. יש לי פאה לאמא שלי 2 לחמותי 2 ולאחותי 2 ממנה.
השרות שלה מעולה מעולה מעולה.
שרפו לי פאה בתיקון אצל ברינדי והיא דאגה שיכינו לי פאה חדשה וממש מהר אפילו שבעינים לא מקצועיות לא יכלתי לדעת שהשיער למטה שרוף ולא טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה