דרוש מידע פאנית טובה לשיפוץ פאה בירושלים.

• הוסף לסימניות
הי,
יש לי פאה חמודה בת 3, נלבשה רק קצת בחגים ושבתות.
אני רוצה לשפץ אותה מהשורש כולל החלפה של השיער הקדמי, משהו שם בעייתי לי במבנה, האוזניים וכו'.
.אני מחפשת המלצה לפאנית טובה ממש בירושלים.
אני מעדיפה מישהי אמינה וקטנה.
יש למישהי המלצות?

• הוסף לסימניות
חני קרויזר
אני וחמותי עשינו אצלה לאחרונה.
מושלם!!
אמינה ומקצועית...
אחותי הגיעה אליה גם כן ואמרה לה לא שווה לך...

• הוסף לסימניות
אני מאוד ממליצה על גיטי גרבר בבית שמש!
עשתה לי תיקון רציני, במחיר טוב, והפאה כמו חדשה!
היא מקצועית מאוד ומבינה את הלקוחות.
ממליצה מאוד!!

• הוסף לסימניות
אחת האלופות שאני, אמא שלי ואחותי עשינו אצלה פאות וכמה שנים שאנחנו מרוצות מהשירות והמאיכות ליגה!!!
יעל כהן-0549939229.
תותחית על!!

• הוסף לסימניות
מירי פלדמן
מקצוענית בתחום
0527172601

• הוסף לסימניות
אני עשיתי שיפוץ פאה אצל רבקי זלוטניק- ברחוב שמעון הצדיק,
ואני מרוצה מאד! ב"ה
גם לא לקחה יקר וגם היתה מאד נחמדה ויעילה, ויצאה תוצאה מעולה

• הוסף לסימניות
פאנית מומלצת ברמות

גולדי סופר 0526608330

מעל 30 שנה וו
תק!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי תיקונים אצל שירה צקוני
היא אלופה ממש וגם לא יקרה ויש לה הרבה סבלנות...
היא נמצאת בגבעת שאול
שירה צקוני-0542166373
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הי,
יש לי פאה חמודה בת 3, נלבשה רק קצת בחגים ושבתות.
אני רוצה לשפץ אותה מהשורש כולל החלפה של השיער הקדמי, משהו שם בעייתי לי במבנה, האוזניים וכו'.
.אני מחפשת המלצה לפאנית טובה ממש בירושלים.
אני מעדיפה מישהי אמינה וקטנה.
יש למישהי המלצות?
גילה דדון
026522372

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה