עזרה פאנית טובה מאד לתיקון פאה בירושלים

• הוסף לסימניות
ממליצות על מישהי? תעזרו. תודה

• הוסף לסימניות
יש לייקי קבילביץ מעולה אבל קצת יקרה
אישית אני לא ממליצה ללכת דרך פאנית לפעמים המחיר יכול להכפיל את עצמו
בגלל התיווך אבל כן את יכולה לשאול פאנית על מי היא ממליצה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא מחפשת דוקא פאנית. מחפשת מקום לתיקון מוצלח של פאה. אז מי?

• הוסף לסימניות
שום תופרת פיאות לא תקבל אותך באופן פרטי - אם לא קנית את הפיאה ממנה או שהופנית ע"י פיאנית.

• הוסף לסימניות
יש את ליכטנשטיין באזור שמואל הנביא שאני יודעת שמתקנת פאות ומוסיפה שיער מדהים
סורי אין לי את הטלפון שלה אולי למישהי יש
תהני ממנה מאד

• הוסף לסימניות
יש לי מישהי מדהימה שכל היום רק תופרת ומתקנת.
שולחת לך באישי.

• הוסף לסימניות
יש את מירי אלטמן מרמות א' - גם כן מעולה מעולה!
ראיתי פאות ששדרגה מקצה לקצה......

• הוסף לסימניות
בדיוק תיקנתי אצל חיה שטינברגר מרוצה++ וגם מבחינת המחיר מאוד הוגנת (בררתי אצל עוד 2) והפאה לא נקנתה אצלה.

• הוסף לסימניות
יש את מלכי בלוי.
יקרה אבל העבודה שלה מושלמת והיא מאוד אמינה.
גם לפאות שלא קנית אצלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה