מידע שימושי פאנית טובה

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים פאנית טובה בשביל פאה ראשונה לכלה

אחת שמכינה פאות משיער בלונדיני
עדיף באזור ירושלים, ולא מדי יקרה...

יש המלצות?

• הוסף לסימניות
אשתי בסלון שלה, מתווכת פאות בשירות מדהים! בהר נוף בירושלים.
דואגת להכל, עד להוצאת פאה מושלמת.
היא יכולה לארגן פאות בלונדיניות טבעיות לא צבועות.

נחמה: 054-844-5777
לגבי המחיר המושג מאוד יקר, הוא מאוד סובייקטבי.

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
יש את אסתי למברסקי ברמת אשכול
מעולה ויחסית בשוק היא לא יקרה כי היא לא מהוותיקות מאד
יש לה שרות ואחריות שאין כמותו
אחותי, אחינית שלי ומלא מסביבי הלכו אליה והיא עשתה פאות מעולות ועדכניות
אני אוכל להשיג בהמשך את הטלפון שלה

• הוסף לסימניות
תודה ציבי
אשמח לקבל טלפון שלה (ניסיתי לחפש ולא מצאתי...)

• הוסף לסימניות
יש את אסתי למברסקי ברמת אשכול
מעולה ויחסית בשוק היא לא יקרה כי היא לא מהוותיקות מאד
יש לה שרות ואחריות שאין כמותו
אחותי, אחינית שלי ומלא מסביבי הלכו אליה והיא עשתה פאות מעולות ועדכניות
אני אוכל להשיג בהמשך את הטלפון שלה
סליחה על ההקפצה
יש לך טלפון שלה?
מאד יעזור לי
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה