מידע שימושי פאנית לסרוק באזור שטראוס-יפו

• הוסף לסימניות
מישהי המליצה לי על מיכל ברח' דוד ילין.
אין לי פרטים, ואני עוקבת אחר האשכול. מחפשת גם פיאנית טובה באזור.
אם את רוצה, יש לי בלבוש מרדכי (אולי אלך אליה. אני פשוט קצת עצלנית ומחפשת משהו קרוב יותר)

• הוסף לסימניות
מישהי המליצה לי על מיכל ברח' דוד ילין.
אין לי פרטים, ואני עוקבת אחר האשכול. מחפשת גם פיאנית טובה באזור.
אם את רוצה, יש לי בלבוש מרדכי (אולי אלך אליה. אני פשוט קצת עצלנית ומחפשת משהו קרוב יותר)
רחוק גם לי..
אם תשיגי פרטים על דוד ילין אשמח
יותר קרוב לי.

• הוסף לסימניות
תזהרו כשאתן מעלות שמות וכתובות של בעלות מקצוע בפורום ציבורי,
בעבר אשכולות מהסוג הזה הביאו תועלת מרובה למס הכנסה.

• הוסף לסימניות
פאות מיכל פרץ. נמצאת בשטראוס סמוך לשאול תמרוקים.
אני מסרקת שם קבוע

• הוסף לסימניות
צריך לקבוע מראש?
תמיד אני מדברת איתה קודם שאני מגיעה.
אבל את גם יכולה להכנס ולהשאיר את הפאה - בד"כ אם אין לחץ לא נראה לי שתיהיה בעיה.
אם את רוצה אני יכולה לתת לך מס' של אחת העובדות שם.

• הוסף לסימניות
מה המספר שלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה