דרוש מידע פאנית מומלצת בביתר עילית

• הוסף לסימניות
עברתי דירה ב"ה.
מחפשת פאנית מומלצת לסירוקים,
לא יקרה מדי!
אשמח לפרטים ומחירים.
תודה!!

בנוסף, אם את מכירה מישהי שמוכרת פאות סרט יחסית בזול, אשמח למידע.
תודה!

• הוסף לסימניות
יש את דבורי קוגל פאנית מוצלחת ברמה
הסירוקים שלה מושלמים!
אני אישית שלחתי לה כמה פעמים את הפאה שלי מבני ברק
בעיקר כשהייתי צריכה סירוק לחתונה קרובה.
לוקחת נראה לי 100 ש"ח לסירוק ונמצאת בכיכר העיר.
0533180644

• הוסף לסימניות
יש את דבורי קוגל פאנית מוצלחת ברמה
הסירוקים שלה מושלמים!
אני אישית שלחתי לה כמה פעמים את הפאה שלי מבני ברק
בעיקר כשהייתי צריכה סירוק לחתונה קרובה.
לוקחת נראה לי 100 ש"ח לסירוק ונמצאת בכיכר העיר.
0533180644
מצטרפת להמלצה.

• הוסף לסימניות
יש גם את פייגי גרליץ היא לוקחת זול והיא פשוט אלופה
מסרקת יפה, ופרשי היא ממש ממש טובה

• הוסף לסימניות
עברתי דירה ב"ה.
מחפשת פאנית מומלצת לסירוקים,
לא יקרה מדי!
אשמח לפרטים ומחירים.
תודה!!

בנוסף, אם את מכירה מישהי שמוכרת פאות סרט יחסית בזול, אשמח למידע.
תודה!
אז לפני שתקבלי את ההלם מהמחירים (באיזה עיר אחרת לוקחים על סירוק 150?!)
מצאתי אחת שלוקחת... 90!
וסירוק מושלם
אסתי גוטמן 0504120277

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה