תודה לכולם.
עכשיו יצאנו מהפארק וגם הגדולה (22) נהנתה עד הגג.
לא הבנתי איך זה פתוח חשבתי שירכא בסגרתודה לכולם.
עכשיו יצאנו מהפארק וגם הגדולה (22) נהנתה עד הגג.
עד 22:00את יודעת עד איזה שעה פתוח?
עד 22:00
הם לא בסגר,לא הבנתי איך זה פתוח חשבתי שירכא בסגר
א. אילו כפרים??לאור המצב שהיה בתקופה האחרונה יהודים וערבים.
א.האם להגיע לירכא בתחבורה ציבורית דרך הכפרים באזור זה מומלץ למשפחה עם ילדים קטנים ?
והאם כשמגיעים ברכב זה יותר פשוט.
ב.החויה במקום עצמו נעימה מיצד השהיה הממושכת במקום עם הבני דודים...?
מבקשת לדעת ממי שהיה בתקופה האחרונה .
תודה
כמה כסף יספיק לי בשביל זוג + 3 ותינוק?
לא רוצה להטעין סתם הרבה וישאר כסף (לא בא לי להתחייב לפעם הבאה...)
זה לא בעיה, את יכולה להטעין במקום שוב ושוב [מקסימום תחכו קצת בתור לקופה]כמה כסף יספיק לי בשביל זוג + 3 ותינוק?
מומלץ לחפש את מי שבדרך החוצה ולקנות מהם את הכרטיס עם הכסף המיותר שלהםכמה כסף יספיק לי בשביל זוג + 3 ותינוק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים