דרוש מידע פארק ירכא

תודה לכולם.
עכשיו יצאנו מהפארק וגם הגדולה (22) נהנתה עד הגג.

אפשר לדעתי רציני אנחנו רוצים לצאת שוב לשם
אבל אמרו לנו שירכא בסגר
אז איך זה עובד לא הבנתי?
זה סגר שאפשר להכנס ולצאת?
וגם הבנתי שהחוק החדש שאפשר עד 20 איש במקום סגור אז משפחה וחצי וכבר מלאת את המכסה אז איך אפשר לנסוע לשם?

לא הבנתי איך זה פתוח חשבתי שירכא בסגר
הם לא בסגר,
משרד הבריאות לא ממליץ ללכת לשם.
תקחו בחשבון שירכא זה כפר לא גדול-
ומנסתם העובדים שם דוגרים על משהו....
(אנחנו צפונים, ולא נסענו השנה...)

כמה כסף יספיק לי בשביל זוג + 3 ותינוק?
לא רוצה להטעין סתם הרבה וישאר כסף (לא בא לי להתחייב לפעם הבאה...)

לאור המצב שהיה בתקופה האחרונה יהודים וערבים.

א.האם להגיע לירכא בתחבורה ציבורית דרך הכפרים באזור זה מומלץ למשפחה עם ילדים קטנים ?
והאם כשמגיעים ברכב זה יותר פשוט.

ב.החויה במקום עצמו נעימה מיצד השהיה הממושכת במקום עם הבני דודים...?

מבקשת לדעת ממי שהיה בתקופה האחרונה .

תודה

לאור המצב שהיה בתקופה האחרונה יהודים וערבים.

א.האם להגיע לירכא בתחבורה ציבורית דרך הכפרים באזור זה מומלץ למשפחה עם ילדים קטנים ?
והאם כשמגיעים ברכב זה יותר פשוט.

ב.החויה במקום עצמו נעימה מיצד השהיה הממושכת במקום עם הבני דודים...?

מבקשת לדעת ממי שהיה בתקופה האחרונה .

תודה
א. אילו כפרים??
יש כפרים ערביים שלא הייתי ממליצה בכלל... ויש כפרים דרוזים.
ברכב זה וודאי יותר פשוט.(לפי מפות גוגל - מבני ברק לירכא - ברכב שעה ו18 דקות, באוטובוס 4 שעות ו23 דקות....)

ב. הם לא ערבים, הם דרוזים אזרחי ישראל (שמשרתים בצה"ל), ולא השתתפו במהומות שהיו....
הם מאד אדיבים שם ומתנהגים בנימוס רב.

ולא, לא הייתי שם אחרי הקורונה - אבל אין שום סיבה שהם יירו לעצמם ברגליים עם הפרנסה, כך שנראה לי די בטוח.

זה לא בעיה, את יכולה להטעין במקום שוב ושוב [מקסימום תחכו קצת בתור לקופה]
את יכולה להטעין 50 ש"ח נגיד, וכשתסיימו את זה ותראו שאתם עדיין רוצים להישאר - תטעינו עוד

מומלץ לחפש את מי שבדרך החוצה ולקנות מהם את הכרטיס עם הכסף המיותר שלהם
בד"כ מציעים פחות מהשווי המלא

אני קניתי דרך פינוקים של מקס יצא ממש משתלם
שנה שעברה לא יודעת מה השנה

מי בייבי פתוח רגיל עכשיו?
יש תנאים מסויימים לשהייה במקום
שמעתי שאסור להכניס אוכל למקום האם זה נכון
ומה שעות הפתיחה?
ניסתי לתפוס אותם ולא הצלחתי
אשמח לטלפון מעודכן

מקפיצה

המחיר לפי מתקן בין 3 ל10 ויש ב15 +
קונים כרטיס כמדומני 125 ב100
500 ב300

אבל שימו לב בחופשים ובחול המועד חייבים לבוא בהתחלה ממש עד 13.00 בערך כבר לא שייך לזוז כפשוטו
כמעט כולם חרדים ולהבדיל בני דודים ימ"ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה