פארק נשר - מי מכיר? איך מגיעים?

• פותח הנושא מי
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע איך מגיעים מתחנת רכבת בת גלים לפארק נשר?
יש אוטובוס?
איזה קו?

• הוסף לסימניות
ממרכזית בת גלים לוקחים קו 108 שתדירותו בין 10 ל20 דק' החל מ5:20 בבוקר ועד 21:10 בערב. ויורדים במרכזית המפרץ.
במרכזית המפרץ לוקחים קו 78 שתדירותו כל 20 דק' מ7:10 בבוקר עד 20:10.
יש מהשכונות החרדיות בחוםש קו נוח הלוך וחזור.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה.
אני מבינה שאם אני מגיעה ברכבת, אני יכולה פשוט לרדת ב"לב המפרץ" ומשם לקחת קו 78. אכן?

• הוסף לסימניות
מחוף הכרמל לנשר
קו 146 מ13:30 עד 18:30 כל שעה.
[בדיוק הבוקר ביררתי באגד]

• הוסף לסימניות
אם אתם מתארחים בחיפה, ישנם הסעות מאורגנות על ידי הציבור החרדי ולהלן השעות והקוים:
קו 82
ימים: ב' ג' ד'
הלוך:15.30 חזור 18.00
אין צורך להזמין מקומות
הקו יוצא מהשכונה החרדית בהדר, לברר אצל המקומיים את התחנות, הם עונים בשמחה.

• הוסף לסימניות
מה זה פארק נשר, אם יורשה לשאול?
אני מתארחת בחיפה ומתעניינת

• הוסף לסימניות
פארק מקסים להליכה רגלית בטווח גילאים של 4 שנים עד 120, ישנו מגשר תלוי מרתק עם נוף מאד יפה ואחריו מסלולי הליכה מסומנים של עליות וירידות בתוך יער (ישנו מסלול קשה יותר ומסלול קל יותר, אנשים במקום יודעים, כמחצית השעה תלוי בגילאים ובכושר, המסתיים בגינה חמודה של מתקנים לצד שולחנות פיקניק
זוהי אחת מארבע אמות בארץ ישראל שאינה עולה כסף..., מומלץ בחום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה