פארק ענבה

• הוסף לסימניות
טוב, לפני שעה קלה חזרנו...
עייפים אך מרוצים! לא הייתי מתוודעת לפארק הזה לולא הפורום:)

אז מבני ברק זה הולך די פשוט: נסיעה בסופרבוס עד צומת שילת, משם עולים על כל קו שנכנס למודיעין, יורדים בתחנה שאחרי הקניון והולכים הולכים הולכים (הקטע השנוא עלי ביותר...)
ומגיעים לפארק מקסים (שווה בהחלט לירושלמים! מי שחרש על גן הוורדים וגן סאקר- הגיע הזמן להכיר אופציות נוספות...)

המון דשא, אויר וניקיון (עדיין...), אגם, מתקנים, מתנפחים ועוד המון.
חשוב! פארק ללא צל, כולם מגיעים בערב.

• הוסף לסימניות
רבותי-
האם מישהו היה בפארק בשבוע האחרון ויכול לאמר מה מצב התפוסה שם? באגם- מה היחס בין המרק לבשר ;)?
היינו, היה מלא (חרדים כמובן) אבל היה מקום לכולם, ואל דאגה יש גם מנינים למנחה כמעט כמו באיצקוביץ... לגבי האגם, היה קצת בושה לראות את כמויות החרדים בשייט של מקום שמחלל שבת.
שימו לב, שבערב יש שם לפעמים הופעות -סרטים וכו' פתוח לקהל הרחב (עוזר לרוקן את שטח הפארק מהחילונים שנוהרים להופעה...) כך שכמעט א"א למצוא חניה באיזור ו"הארוע" מתקיים בקולי קולות ולעיני כולם. כללית, זה מקום נחמד מאוד, לילדים במיוחד אבל מתאים בהחלט למשפחות, שמעתי על לא מעט (כולל אותנו) שעושים שם מפגש משפחתי מורחב ונהנים מאוד.
אגב, כנראה שהם מנסים לקנות את הציבור שלנו, כי התפלאנו לשמוע במערכת ההגברה באיזור מסויים מתנגנים להם שירים חסידיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה;834003:
היינו, היה מלא (חרדים כמובן). לגבי האגם, היה קצת בושה לראות את כמויות החרדים בשייט של מקום שמחלל שבת.
.

אנא, בואי לא נקטרג. אני מניחה שהם שאלו לדעת רבותיהם וקיבלו היתר, ולא בדיעבד.

• הוסף לסימניות
לידיעתכם!!!
כתושבת מודיעין עילית,
אני מודה שהפארק באמת יפה ונקי,
ואני יודעת שלצערי האטרקציות מחללות שבת,
רק דעו לכם!!!
תושבי מודיעין מאד לא אוהבים בלשון המעטה את החרדים שמגיעים והם עושים הכל כדי להפריע לנו,
הם מפגינים בכל פעם והולך שמח,
לא הייתי ממליצה ללכת רק בשביל לא לחמם אותם.....

• הוסף לסימניות
הם גם מעדיפים שניקח מטוס, ונטוס לכל מקום אחר על פני הגלובוס, וכבונוס שהוא גם יתרסק בדרך.

• הוסף לסימניות
לא נורא, אנחנו בירושלים רואים את הבניברקים שמתלהבים מהרכבת... רק אתמול ראיתי אותם שם עם כל הפיצקלאך, בעוד שאנחנו שגרים כאן משתדלים לא להתקרב עם הילדים לרכבת הזו שכל הפריצות מעורבבת בתחנות וברכבת עצמה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה