דרוש מידע פגם בנעלים

• הוסף לסימניות
לפני כשבוע קניתי לילד בן 10 נעליים (לא בזול) ואחרי שבוע זו התוצאה
בחנות סירבו להחזר בטענה שזה פגם חיצוני ולא פגם בייצור כאילו פיל הלך עם הנעל ושחק אותה. האם גם לכם היתה חוייה דומה כזו? בעבר החברה היתה נחשבת לאיכותית מאוד ושירות מעולה

קבצים מצורפים

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 423.5 · צפיות: 38
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אין לך לתועלת גדול מזה . מה קשור לשוה"ר? אני מביא את תגובת החברה וגם הודענו לחברה שנעלה את זה לדיון ציבורי

• הוסף לסימניות
נורא מתסכל! גם אחרי חודש.
ואחרי שבוע זה באמת מוגזם!

ניסית לפנות לשירות לקוחות, בצ'אט באתר? כי לי השתפתפו נעליים תוך יום ודרך תמונה הם זיכו אותי.

• הוסף לסימניות
אני מאוד ממליצה על העודפים שלהם גם איכותי (בד"כ) וגם זול (מאוד)

• הוסף לסימניות
מוכר!
פעם קניתי נעל אורטופדית מחנות ידועה (לא אכתוב את שמה מפאת לשו"הר כיון שזה סיפור ישן ואין בו כבר תועלת...)
הנעל עלתה 590 שקלים!
פרגנתי לעצמי כיון שהייתי צריכה נעל נוחה וזו הייתה נוחה במיוחד
לאחר שבועיים!!!!!! הנעל פתחה את פיה לא פחות ולא יותר, פשוט פתחה את פיה, כן כן ממש כך!
חזרתי לחנות והם שלחו אותה ללא אומר ודברים לסנדלר!
לאחר חודש של נדנודים מצדי- הם נאותו להחזיר לי אותה ולתדהמתי- הסנדלר פשוט הדביק את הנעל בצורה הכי מטומטמת שניתן!
ראו את הדבק מבפנים, מבחוץ ובכל פינה
וההכי נורא- הנעל כבר ממש לא היתה נוחה ואפילו לא לבישה....
חזרתי, דיברתי ניסיתי אך הם לא התיחסו כלל:mad:
פתחתי תביעה אך לאחר תקופה נמאס היה לי להתעסק וה-ש-למ-ת-י עם הכסף שהלך לזבל:oops::whistle:

• הוסף לסימניות
קודם כל אני חושבת שכדאי שתמחקו את השם של החברה,
זה עלול לגרום שיתבעו את פרוג תביעת דיבה!
ולדעתי ממש אסור לשים כותרת כזאת, גם מבחינה הלכתית וגם מבחינה חוקית.
וזה בכלל לא משנה שאמרתם להם...
מותר להגיד עם מישו לשון הרע אם הודעתי לו חגיגית שאני הולכת לפרסם את מעשיו על במה ציבורית???

דבר שני-
אחרי שבוע? בטוח?
והילד שלכם לא נסע בבימבה או משו כזה ושחק את הנעל?
זה ניראה ממש "גמור".

והאמת שאני לא לגמרי מתפלאת
כי לבת שלי היו נעליים של מותג יקר מאד
והם גם נראו ככה, לא אחרי שבוע אבל אחרי חודשיים!!!
והיא ילדה עדינה מאד.
וגם אצלהם אמרו לי שאין מה לעשות, אין אחריות על חורים....................

• הוסף לסימניות
.

• הוסף לסימניות
לתועלת יש 7 תנאים.
אם מישהו שואל אתכם על טיב החברה אתם יכולים לומר לו לתועלת וגם האדם השומע צריך לחוש.
כאן , אף אחד לא אל אתכם ואתם מפרסמים לשוה"ר או גרוע מכך הוצאת שם רע.

• הוסף לסימניות
לפני שנים קניתי שם לביתי בת השנתיים נעלי חורף, היא לבשה את זה תקופה קצרה מאאד והם נפתחו מקדימה
ילדה קטנה בת שנתיים, ילדה טובה ועדינה שבגיל הזה הנעליים נשארות כמו חדשות, הם לא נתנו שירות, נתנו לי להבין שאני המתלוננת היחידה והיא הורסת את הנעליים, בסוף לקחו את הנעליים ל'בדיקה'.
עד היום לא חזרו אלי עם התוצאות
מאז אני לא נכנסת לשם.

• הוסף לסימניות
קודם כל אני חושבת שכדאי שתמחקו את השם של החברה,
זה עלול לגרום שיתבעו את פרוג תביעת דיבה!
ולדעתי ממש אסור לשים כותרת כזאת, גם מבחינה הלכתית וגם מבחינה חוקית.
וזה בכלל לא משנה שאמרתם להם...
מותר להגיד עם מישו לשון הרע אם הודעתי לו חגיגית שאני הולכת לפרסם את מעשיו על במה ציבורית???

דבר שני-
אחרי שבוע? בטוח?
והילד שלכם לא נסע בבימבה או משו כזה ושחק את הנעל?
זה ניראה ממש "גמור".

והאמת שאני לא לגמרי מתפלאת
כי לבת שלי היו נעליים של מותג יקר מאד
והם גם נראו ככה, לא אחרי שבוע אבל אחרי חודשיים!!!
והיא ילדה עדינה מאד.
וגם אצלהם אמרו לי שאין מה לעשות, אין אחריות על חורים....................
א. אין תביעת דיבה כי זה שיקוף של הודעת החברה . מותר וצריך לפרסם דברים כהוויתם . ברט שפניתי שוב ושוב לשאול אם זוהי תשובתם הסופית .
ב.כן. . מתאריך החשבונית עד הגשת התלונה חלף כשבוע (האמת זה נקרע בפחות משבוע וזה נעליים של כ200 ש"ח )
ג. הלכתית מותר ומצווה לדעתי אין לך תועלת גדולה מזו . ביקורת חברות וצרכנות זה חלק ממטרות הפורום

• הוסף לסימניות
ג. הלכתית מותר ומצווה לדעתי אין לך תועלת גדולה מזו . ביקורת חברות וצרכנות זה חלק ממטרות הפורום
אהמ...אני לא רב כדי להכריע אם זה מצווה ומה גודלה,
אבל על מטרת הפורום ניתן בהחלט להתווכח
ויבוא @הכלבויניק ויכריע.

• הוסף לסימניות
לתועלת יש 7 תנאים.
אם מישהו שואל אתכם על טיב החברה אתם יכולים לומר לו לתועלת וגם האדם השומע צריך לחוש.
כאן , אף אחד לא אל אתכם ואתם מפרסמים לשוה"ר או גרוע מכך הוצאת שם רע.
כולם כאן שואלים ורוצים לדעת את טיב האיכות . זה ציבור המשתמשים באתר.
ואין כאן לשון הרע אלא תועלת צרכנית לציבור החרדי. מדובר במצווה ולא בעבירה!
מה עניין הוצאת שם רע לכאן? העובדות נכונות לחלוטין

• הוסף לסימניות
מעניין אם זו החברה שעשתה לנו את זה...

קנינו לבת שלנו נעליים בערב פסח, הלכה עם זה בקושי פעמיים, והם נקרעו תוך כדי הליכה רגילה.
הילדה הכי שמרנית בעולם.
בחנות אמרו שהם יכולים לשלוח לחברה, אבל זה לא יהיה לפני פסח.
או שיביאו לי 10 ש''ח לסנדלר.
לא עזרו כל הטענות שלי שאם נעל הולכת תוך שתי לבישות זה פגם בנעל!
הם גם התייחסו אלי מאד בזלזול, ואמרתי להם שאני אפרסם את זה - ואמרו שאין בעיה...

(זו חנות שהם מייצרים את הנעליים?)

• עצוב
Reactions: nc

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה