דייייייייייי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
תז ביומטרית. מה ההשלכות? (אם יש בכלל....)
יש בשביל מה לעשות חדש? למה זה נצרך?
זה באמת לא קריטיתז ביומטרית. מה ההשלכות? (אם יש בכלל....)
לא נכוןזה באמת לא קריטי
זכור לי שארו שזה מאורך אטומטי
מאיפה המקור לזהלא נכון
לפעמים בבנק או בפעולה בנקאית יכולים למנוע ממך לקבל שרות.
כמו למשל בדואר אם תרצי להגיש מענק עבודה-מס הכנסה שלילי
לא התאפשר לך אם הת.ז לא בתוקף
תודה!![]()
מידע חשוב למחזיקי תעודת זהות ישנה
באתר תוכלו למצוא מידע ממשלתי ולבצע פעולות מול הממשלה באמצעות האינטרנט.www.gov.il
התוקף של התעודה אמורה להיות עד 2028תודה!
הבעיה שהתז שלי מ2018.
בבחירות ההוראה הייתה לתעודת זהות רגילותמאיפה המקור לזה
כי לי למשל ידוע שבבחירות ההוראה לא להסתכל על תוקף
היות וזה האורך אטומטי
מקור?התוקף של התעודה אמורה להיות עד 2028
בדרך כלל אין דחיפות , אבל מה הבעיה להזמין תור ולהיזכר בזה עוד כמה חדשים כשיגיע הזמן ?יש גם אמצעי זיהוי נוסף- רשיון נהיגה,
מישהו יודע האם במצב של היום בלשכות האוכלוסין יש מה להמתין חודשים לפני התור ושעות ביום התור בשביל החידוש?
ביומטרי?אני שומר חזק על הת.ז. שלי אין לה תוקף.
מה זה הדברים האלו כל כמה שנים לחדש?
זה לא יעזור לךאני שומר חזק על הת.ז. שלי אין לה תוקף.
מה זה הדברים האלו כל כמה שנים לחדש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים