כללי פוטושופ- איך עושים שהאפקטים לא יעשו בעיות בהקטנה והגדלה?

• הוסף לסימניות
אתם מבינים- כשמקטינים עצם עם אפקט, האפקט נשאר אותו גודל וזה נורא כי האפקט נהיה ענק בלי פרופורציה למה שהיה קודם.
לדוג- היה לי לוגו עם צל
הקטנתי
הצל נהיה ענק ומפחיד..
מה עושים כדי שהאפקטים ג"כ יקטנו ויגדלו בהתאם למה שאני עושה?

• הוסף לסימניות
אפשרות אחת זה לשטח את השכבה ואז להקטין/להגדיל
יש עוד דרך שאני לא כ"כ זוכרת כרגע אבל נראה לי שזה קשור לאובייקט חכם

• הוסף לסימניות
קליק ימני על סימן האפקט בשכבה פותח חלון, ושם יש אפשרות scale effects
את מכניסה באחוזים.
זה באופן יחידני לשכבה בודדת.

איך עושים את זה באופן תמידי אני לא יודעת. חוץ מלשטח עם שכבה נוספת.

• הוסף לסימניות
בלחצן ימני על כותרת המסמך
image size
לסמן scale styles

• הוסף לסימניות
תודה לכולם! אבל...:
chani- אני לא רוצה לשטח. אני צריכה את הקובץ בשקיפות.
ariels- מה שאמרת עוזר רק אחרי שהקטנתי, זה עוזר לסדר בחזרה את האפקט. תודה! זה די עוזר!!
ישראלה- זה היה מסומן וזה לא ממש משנה כלום אם זה לא מסומן או כן.

אבל באמת תודה לכולכם!!
אשמח לשמוע איך עושים את זה שיחל על כל המסמך בכל הקטנה והגדלה שאבצע שישתנה פרופורציות האפקט בהתאם

• הוסף לסימניות
מה שישראלה כתבה זה רק אם משנים את גודל המסמך כולו.

• הוסף לסימניות
את לא חיבת לשטח מספיק שתהפכי את שכבת האפקט לשכבה רגילה ותקטיני את שתי השכבות יחד

• הוסף לסימניות
פעם שאלתי באחד ההרצאות של מנטור, וזה מה שענו לי.
חשבתי שאם זה בimage זה יחול על כל פעולה בתמונה מעתה ואילך.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות ע"י קליק ימני על השכבה ו Group into new smart object

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה