כללי פוטושופ - לא שומר קובץ מעל 2 GB

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cs;750968:
יש לי גם בדיוק כעת קובץ ענק בפוטושופ שאמור להיות רקע לתפאורה בגודל 10*5 מ'(!) עם מלא תמונות, אשמח אם מישהו שמתמצא בעבודות כאלו ידע להסביר איך שולחים את הקובץ לבית דפוס אם א"א לשמור בJGEG, כמובן באיכות המיטבית.

תשאלי בבית הדפוס איך לשמור, עשיתי את זה פעם עם קישוט קיר באורך 3 מטר על מטר וחצי, עוד לפני שהתחלתי לעבוד בקשתי מבית הדפוס הבהרה על כמה ואיך לשמור, זה עזר לי מאוד!!!!! (אפילו שזב אולי קצת פוגע בכבוד שלנו לשאול שאלות לפעמים......;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cs;750968:
יש לי גם בדיוק כעת קובץ ענק בפוטושופ שאמור להיות רקע לתפאורה בגודל 10*5 מ'(!) עם מלא תמונות, אשמח אם מישהו שמתמצא בעבודות כאלו ידע להסביר איך שולחים את הקובץ לבית דפוס אם א"א לשמור בJGEG, כמובן באיכות המיטבית.

תשאלי בבית הדפוס איך לשמור, עשיתי את זה פעם עם קישוט קיר באורך 3 מטר על מטר וחצי, עוד לפני שהתחלתי לעבוד בקשתי מבית הדפוס הבהרה על כמה ואיך לשמור, זה עזר לי מאוד!!!!! (אפילו שזב אולי קצת פוגע בכבוד שלנו לשאול שאלות לפעמים......;))

• הוסף לסימניות
מנסיון,

בד"כ יבקשו בדפוס ביחס של 1 ל-10
ברזולוציה בין :350-600 dpi

כך שבאמת עדיף לשאול מראש את הדפוס, ולא לעבוד על קבצים בגודל מטורף...

• הוסף לסימניות
100 DPI מספיק לגמרי בד"כ לתפאורה.
לגבי הקובץ הענק, נסה לשטח את כל השכבות, (כמובן בקובץ העתק) לפתוח שוב בפוטושופ, לשמור כEPS ואח"כ לעביר בדיסטילר לקבל PDF.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה