דרוש מידע פוטושופ ללא רשיון נחסם לי

• הוסף לסימניות
אני פותחת פוטושופ ומקבלת את ההודעה הבאה:
1724749140276.png

א"א להשתמש יותר בתוכנות שלהם בלי רשיון?????

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1752632
להסיר, ולהתקין שוב גרסה חדשה יותר,

• הוסף לסימניות
אני מוריד את הפוטושפ מהדרייב וזה לא פותח לי את התוכנה איך אני מחלץ אותה כמו שצריך

• הוסף לסימניות
להשתמש בתוכנה באופן לא מקוון

• הוסף לסימניות
לנתק את האינטרנט בכל שימוש בפוטושופ

• הוסף לסימניות
מניסיון זה ממש עוזר

• הוסף לסימניות
לנתק את האינטרנט בכל שימוש בפוטושופ
זה לא מספיק חכם כי זה מגביל מאד, תחשבי שתוך כדי עבודה את רוצה לשלוח או לקבל מיילים או להוריד תמונות וכו' כל פעם לנתק ולחבר זה מקשה על העבודה. אבל אין ברירה זה האופציה

• הוסף לסימניות
האופצייה השניה היא , להתקין מחדש

• הוסף לסימניות
זה לא מספיק חכם כי זה מגביל מאד, תחשבי שתוך כדי עבודה את רוצה לשלוח או לקבל מיילים או להוריד תמונות וכו' כל פעם לנתק ולחבר זה מקשה על העבודה. אבל אין ברירה זה האופציה
ברור שלא לתמיד
אבל עד שמסתדרים ומתקינים שוב מחדש זה פיתרון ממש טוב

• הוסף לסימניות
ממה שאני ראיתי שאם הפוטושופ פתוח ואז את מתחברת לאינטרנט הוא לא קולט ואת יכולה לעבוד בו זמנית
אבל כשיש אינטרנט ואת מנסה לפתוח את הפוטושופ יקפוץ לך ההודעה הזאת

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1752632
זה קרה גם לי ומה שהתברר בהמשך,
פשוט התקינו לי תוכנה לא מקורית...
ולכן אין רישיון..
צריך ללכת שוב למי שהתקין את התוכנה, ולבקש את התוכנה המקורית.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אבקש לקבל המלצות או דיס על האתר https://licentek.com/ ורכישה בו,
הוצע לי רשיון מוזל לתוכנה אשר זול בעשרות אחוזים מרכישה באתר החברה עצמה,
יש הגיון בשיטה שלהם שמדברת על רכישת רשיונות במקומות בעולם בהם החברות מוכרות יותר בזול את הרשיון,
אשמח להמלצות ומידע מנסיון עם האתר הנ"ל
תודה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה