להסיר, ולהתקין שוב גרסה חדשה יותר,אני פותחת פוטושופ ומקבלת את ההודעה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 1752632
א"א להשתמש יותר בתוכנות שלהם בלי רשיון?????
יש למשהו להביא לי אינדיזיין להורדה
מה הכוונה?להשתמש בתוכנה באופן לא מקוון
וואוו תודה על הרעיוןלנתק את האינטרנט בכל שימוש בפוטושופ
זה לא מספיק חכם כי זה מגביל מאד, תחשבי שתוך כדי עבודה את רוצה לשלוח או לקבל מיילים או להוריד תמונות וכו' כל פעם לנתק ולחבר זה מקשה על העבודה. אבל אין ברירה זה האופציהלנתק את האינטרנט בכל שימוש בפוטושופ
ברור שלא לתמידזה לא מספיק חכם כי זה מגביל מאד, תחשבי שתוך כדי עבודה את רוצה לשלוח או לקבל מיילים או להוריד תמונות וכו' כל פעם לנתק ולחבר זה מקשה על העבודה. אבל אין ברירה זה האופציה
זה קרה גם לי ומה שהתברר בהמשך,אני פותחת פוטושופ ומקבלת את ההודעה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 1752632
א"א להשתמש יותר בתוכנות שלהם בלי רשיון?????
אני צריכה סיסמה, מה עושים?להסיר, ולהתקין שוב גרסה חדשה יותר,
![]()
להורדה | Adobe Photoshop CC 2025 v26.6.1.7
Adobe Photoshop CC 2025 תוכנת פוטושופ זו תורגמה לעברית מלאה בלעדית ע"י - Yaron'S Team וכל ערוץ / אתר שתראו עם תרגום זה, נלקח מכאן! התוכנה היא ל 64 סיביות בלב...mitmachim.top
123אני צריכה סיסמה, מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים