כללי פוטושופ - קביעת צבע לשכבה, מנוגד לשכבה שתחתיה.

• הוסף לסימניות
שלום רב!

היש בפוטושופ (או באחרת) אפשרות להגדיר צבע לשכבה, מנוגד לצבע של השכבה שתחתיה?
כלומר, אני רוצה לכתוב מילה בשחור, על רקע זברה, ומעוניין שיופיע שחור על גבי לבן, ולבן על גבי שחור.

בברכה מרובה!

• הוסף לסימניות
זה הדרך שאני עכשיו חשבתי עליו.
מסכות הפוכות, אחד לטקסט לבן אחד לטקסט שחור.
אני בטוח שיש דרכים טובות יותר. אני זוכר שהיה פה כזאת שאלה בעבר והיו שם כמה דרכים.
אולי אם תריץ חיפוש תצליח למצוא.

קבצים מצורפים

• Untitled-2.png
    KB 174.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נסה את מצב השילוב Difference או שפשוט תנסה את כל מצבי השילוב עד שתגיע לתוצאה שאתה מחפש

• הוסף לסימניות
ניסיתי את זה, זה לא הצליח... בגלל זה ערכתי את ההודעה הקודמת, גם אני כתבתי את זה.

• הוסף לסימניות
צבע את הטקסט בלבן ואז תנסה Difference

• הוסף לסימניות
הצלחתי, נראה לי...
אולי יש דרך יותר פשוטה.

מצרף את הקובץ שתוכל לראות מה עשיתי...

קבצים מצורפים

• זברה.psd
    KB 672.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
באילוסטרייטור יש את אחד מהכלים של ה״פטפיינדר״

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבלונה;1344382:
הצלחתי, נראה לי...
אולי יש דרך יותר פשוטה.

מצרף את הקובץ שתוכל לראות מה עשיתי...

בשיטה שלי מספיק 2 שכבות להגיע לאותה תוצאה

קבצים מצורפים

• זברה.psd
    KB 449.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ניסיתי את שיטת השילוב הזה. וזה באמת מה שעלה לי מיד לראש.
אבל משום מה הוא עובד רק בלבן ולא בשחור, אני לא מצליח להבין למה.

• הוסף לסימניות
כי הרעיון של מצב השילוב הזה שכל צבע ששווה בשתי השכבות הופך להיות שחור, ומה ששונה מהשכבה התחתונה נשאר בצבע המקורי, לכן כשהשכבה העליונה לבנה, כל מקום שגם השכבה התחתונה לבנה הופך להיות שחור, והמקום שבשכבה התחתונה שחור נשאר לבן בשכבה העליונה

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר. אני הבנתי את זה תמיד לפי התרגום שהוא השוני (הבדל). הייתי בטוח שהוא עובד לשני הכיוונים שאם השחור תואם לשחור הוא הוא הופך ללבן, וכן ההיפך.

• הוסף לסימניות
אתם אנשים טובים!

מאוחר יותר אהיה על המחשב עם הפוטו, ואנסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה