כללי פוטושופ שכותב הפוך, מה עושים?

• הוסף לסימניות
הפוטושופ התחיל לכתוב לי הפוך בעברית
למשל: במקום ספר, כתוב רפס
מה עושים???????

• הוסף לסימניות
קודם נרגעים
אחכ בודקים אם הפוטושופ הוא בכלל בגרסת ME

• הוסף לסימניות
אפשר לתקן: בתפריט הנשלף של חלון character לסמן right to left direction.
אשמח לשמוע אם זה עזר.

• הוסף לסימניות
אין אצלי את האפשרות.

• הוסף לסימניות
אם זה גירסה תומכת עברית
צריך להיות בתרפיט הנשלף של CHARACHTER
CHARACHTER DIRECTION
ושם מגדירים שמאל ימין או ימין שמאל.

• הוסף לסימניות
מה זה CHARACHTER בעברית?
כי הגירסה שלי עם תפריטים עבריים.

• הוסף לסימניות
בתפריט תו
כיוון תו

• הוסף לסימניות
זה מה שיש לי שם
תודה על העזרה!

קבצים מצורפים

• 1.gif
    KB 8.4 · צפיות: 30
  • 2.gif
    KB 13.4 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
שינוי כיוון מלל, כמובן.
הראשון בתפריט הקופץ.

• הוסף לסימניות
זה עושה כתב אנכי.

• הוסף לסימניות
כיוון הפסקה מוגדר נכון?

אני יותר מתמצאת באינדיזיין, שם ניתן להגדיר כיוון תו. אולי בפוטושופ זה אחרת.

• הוסף לסימניות
בחלון שבצילום מסך במקום שכתוב "אנגלית ארה"ב" תנסה להחליף ל"עברית"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה