כללי פוטושפ | מברשת על נתיב

• הוסף לסימניות
יש למישהו איזה מדריך או אחד מחברי הפורום מוכן להסביר לי איך עושים שמברשת ילך על הנתיב.
ראיתי באשכול ישן נושן, שם כתב 'ונתנו10' שעשה מברשת של חבל, והסביר איך, אבל הוא עשה את זה בקורל.
אני רוצה לידע אם אפשר לעשות את זה בפוטושופ.
לא מכיר את אילוסטרייטר עדיין.

• הוסף לסימניות
תן לינק לאותו אשכול.

• הוסף לסימניות
בס"ד
1. ראשית תבחר סוג מברשת רצויה מתוך רשימת המברשות (תוכל להוסיף הגדרות למברשת בחלון המברשות)
2. בחר את הנתיב בעזרת כלי בחירת נתיב, ולחצן ימני בעכבר ובחר ב-stoke peth.
3. בחלון שיפתח ב-tool תבחר מהרשימה את האפשרות מברשת ואישור.
זה בקצרה, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר המפורט

אבל למה אצלי כשאני עושה קליק ימני הstoke peth מופיע באפור?

• הוסף לסימניות
בס"ד
תוודא ששכבת הנתיב לחוצה

• הוסף לסימניות
בס"ד

ניסיתי לבדוק מה יכול לגרום לכך, ומה שמצאתי, תבדוק את השכבה בחלון השכבות אם היא מכובה (העין מוסתרת)

• הוסף לסימניות
כי באשכול ההוא הוא מסביר איך להכיל אוביקט על קו כמו שלא ניתן לעשות בפוטושופ שבו הוא לוקח את המברשת ומחיל אותה על השרטוט הנבחר בצבע החזית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;572646:
בס"ד

ניסיתי לבדוק מה יכול לגרום לכך, ומה שמצאתי, תבדוק את השכבה בחלון השכבות אם היא מכובה (העין מוסתרת)

לא פתחתי את התוכנה היום פעם ראשון בחיי.
את זה אני יודע. :rolleyes:

אולי תעשו את זה בשבילי ותעברו עוד פעם יותר מפורט על סדר הדברים?

• הוסף לסימניות
לכאורה מצאתי את הפתרון!

ראיתי שכאשר הנתיב הי' על שכבה נפרדת אז הפקודה הי' אפור כאמור.
אבל כשהנתיב הי' בשכבת הרקע, זה עבד לי מצוין!

אבל.. אני לא יודע למה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתיבה נכונה;572705:
לכאורה מצאתי את הפתרון!

ראיתי שכאשר הנתיב הי' על שכבה נפרדת אז הפקודה הי' אפור כאמור.
אבל כשהנתיב הי' בשכבת הרקע, זה עבד לי מצוין!

אבל.. אני לא יודע למה...

קודם כל ברוך השם, זה אמור לעבוד גם על שכבות ריקות, פשוט תנסה!
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה