דרוש מידע פוטותרפיה

• הוסף לסימניות
יש למשהו מושג על מכון פוטותרפיה בבני ברק
אם זה עוזר לאסטמה של העור.
תודה

• הוסף לסימניות
אתה שואל אם יש מכון כזה בבני ברק או האם זה עוזר?
אם יש בבני ברק אני לא יודע
אם זה עוזר?! תלוי מאד, יש כאלה שזה גמר להם את זה לגמרי, יש כאלה שזה עזר לשנה, ויש כאלה שבכלל לא הועיל להם.

• הוסף לסימניות
יש למשהו מושג על מכון פוטותרפיה בבני ברק
אם זה עוזר לאסטמה של העור.
תודה

אני פניתי אליהם לגבי אסטמה של העור,
הם טוענים שזה עוזר. יש להם שם רופא עור
שבודק ומתאים טיפול ללקוח
אני לא ניסיתי את הטיפול, משום שטיפלנו באנטיביוטיקה ומשחות וזה עזר.

מה שכן, האסטמה אצלנו התמקדה בקרקפת. הבנתי שיש להם טיפול גם לקרקפת.
יש אולי מישהי שהתנסתה בטיפול בקרקפת ויודעת לומר אם זה יעיל?
כי הרופא עור שלי (לא במכון פוטותרפיה) טוען שבשביל לטפל בקרקפת צריך להיות ללא שיער...

• הוסף לסימניות
אתה שואל אם יש מכון כזה בבני ברק או האם זה עוזר?
אם יש בבני ברק אני לא יודע
אם זה עוזר?! תלוי מאד, יש כאלה שזה גמר להם את זה לגמרי, יש כאלה שזה עזר לשנה, ויש כאלה שבכלל לא הועיל להם.
זה תלוי בחומרת הבעיה או שזה לא קשור?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מהמנוסים פה,
תוך כמה זמן רואים אם עזר ?
מתי מפסיקים כשרואים שזה לא עוזר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה