פוטו איכות בני ברק

• הוסף לסימניות
משהי יודעת כמה עולה אלבום גודל 20X54 (כמעט A4)
10 דפים עם כריכת עור, בפוטו איכות בבני ברק

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום להדפיס אלבום דיגיטלי גודל a4 בערך פנורמי וכריכה לא כ"כ משנה אבל שהדפים הפנמיים יהיו עבים ואיכותיים ולא כמו נייר כרומו או דף תמונה של פוטו
מישו יכול לעשות לי סדר בראש כי כשמחפשים באינטרנט לא תמיד מבינים איזה תוצאה סופית מקבלים

• הוסף לסימניות
יש לך את פוטו איכות, או המעבדה הדיגיטלית.
ואת פוטו עילית, במרכז מסחרי של מודיעין עלית.
במחירים מעולים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
משהי יודעת אם אפשר להביא להם תמונות במייל להדפסה?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום להדפיס אלבום דיגיטלי גודל a4 בערך פנורמי וכריכה לא כ"כ משנה אבל שהדפים הפנמיים יהיו עבים ואיכותיים ולא כמו נייר כרומו או דף תמונה של פוטו
מישו יכול לעשות לי סדר בראש כי כשמחפשים באינטרנט לא תמיד מבינים איזה תוצאה סופית מקבלים

בס"ד

יכולה להגיד מנסיון שבWOW משלמים זול יחסית לאיכות.
יוצא אלבום כמו ספר עם דפים קשיחיים באזור ה-120 ש"ח
כולל משלוח. הכריכה לא תמיד יוצאת משהו אז מעדיפה לא לשים שם תמונה אלא כיתוב...

• הוסף לסימניות
משהי יודעת מהם הגדלים של מגנטים להדפסה?
וגם אם יש פוטו באשדוד שעובד היום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה