כללי פונטביט או פונטייפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1460578:
לא רצית לגלות את זה. רק לקטר ולהשמיץ בנאדם יקר בפרוג...
סתם, צוחק :)

אני יודעת שאתה צוחק.
וברור לכולם שלא באתי פה ללכלך. בכנות כתבתי לניק avram את אשר על ליבי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלף עם הרוח;1460586:
אני יודעת שאתה צוחק.
וברור לכולם שלא באתי פה ללכלך. בכנות כתבתי לניק avram את אשר על ליבי....
חבל שלא פתחת אשכול.
אליהו היה מגיב לך באותו יום.
לפחות למדת לפעם הבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1460564:
כבר לא... מעכשיו זה רק למי שקונה את חבילת "השותפות".
חבל!!! זה היה אחד היתרונות הבולטים שלהם על פני האחרים, וכבר לא.

האופן טייפ הבסיסי של פונטייפ (שגם מי שמצטרף עכשיו) שווה ערך כמו אופן טייפ מורחב של שאר החברות,
ללקוח רגיל שאינו צריך הרחבות וכו' זה לא משנה.

• הוסף לסימניות
האופן טייפ הבסיסי של פונטייפ (שגם מי שמצטרף עכשיו) שווה ערך כמו אופן טייפ מורחב של שאר החברות,
לא הגזמת בכלל... הבנתי מאליהו זה ניקוד מדויק ותו לא.
ללקוח רגיל שאינו צריך הרחבות וכו' זה לא משנה.
ללקוח 'רגיל' זה חבל מאד!!! אותיות מתרחבות (לדוגמה) זה שימושי ואת זה כבר אין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1460563:
כבר לא... מעכשיו זה רק למי שקונה את חבילת "השותפות".
חבל!!! זה היה אחד היתרונות הבולטים שלהם על פני האחרים, וכבר לא.

רציני?
ומה אם קניתי חבילה לפני שנה? כל מה שאבחר הוא לא מה שהייתי רגילה אליו עד היום? כך באמצע החבילה?[

• הוסף לסימניות
כמעט בכל פעם שהייתי שולח מייל לפונטייפ, הייתי נענה בצורה מאוד מהירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1460836:
רציני?
ומה אם קניתי חבילה לפני שנה? כל מה שאבחר הוא לא מה שהייתי רגילה אליו עד היום? כך באמצע החבילה?[

לקוחות שהצטרפו עד לפני חודש מקבלים אופן טייפ מורחב

• הוסף לסימניות
למען הסדר הטוב.
מה שהיה עד היום.
פונטים שנועדו לספר ומקורות, פותחו כאופן טייפ מורחב.
באופן טייפ מורחב, יש ליגטורת א-ל, מתרחבות וכו'.

גופני כותרת וחלק מגופני הראווה, פותחו כאופן טייפ עם תמיכה בניקוד מדוייק בלבד.
גופני ראווה מוגזמים וכן גופני כתבי היד לא פותחו כאופן טייפ בכלל.

כל הגופנים שכבר שיש כבר בספרייה ישארו כמות שהם.
כל הגופנים שיצאו מעתה ואילך (המתאימים כמובן) יפותחו עם תמיכה בניקוד מדוייק (זה לא אופן טייפ בסיסי).

החברים, לפי דרישה יכולים לבקש כל פונט שהם רוצים (גם מהישנים) עם תמיכה מורחבת + טעמי המקרא (אלו שכבר פותחו ככאלה הם מקבלים אוטומטית).

פונטים תומכי טעמי מקרא אינם נמכרים יותר בכלל לציבור הרחב, והם ניתנים חינם לחברים בלבד.

• הוסף לסימניות
למען הגלוי הנאות, הצטרפתי למועדון פונטייפ, וככל שאני חוקר את הפונטים של אליהו אני מבין מה שהוא כתב לי ''שים לב שפונט נמדד לא בצורת אותיותיו אלא בתיפקודו כטקסט''
אני לא מתחרט לרגע שהצטרפתי, יש שם את כל מה שאני צריך בלי להתפשר על כלום
מומלץ מאד!

• הוסף לסימניות
אם אתם רוצים לדעת שירות של פונטייפ מהו, תשמעו סיפור:
<O:p</O:p
חבר שלי, שיש לו ניק פה בפורום, חלה בקיץ האחרון בַּמַחַלָה ל"ע, והוא מנוי בפונטייפ, במשך כמה חודשים הוא לא הצליח לבחור פונטים ובשורת הדין הפסיד את הפונטים הללו, ותהילה לבורא עולם - ידידי הבריא והצר לו על הפסד הממון, אבל ניסה את מזלו, והתקשר לפונטייפ
פונטייפ - לפנים משורת הדין - לא ביקשו אישור מחלה ולא שאלו שאלות מיותרות, ואישרו מיד את השלמת הפונטים,
ר' אליהו לא יאהב את הסיפורים עליו, אבל להתחרות בשירות של פונטייפ, ובעיקר בלב האנושי והחם שלהם, בזה אי אפשר
ידידי מוסר מע"ג במה זו את תודתו להנהלת פונטייפ האדיבה, יישר כח.<O:p</O:p

• הוסף לסימניות
מבלי להוריד כהוא זה מהיחס והשרות של פונטייפ!
גם בפונטביט מאד מתחשבים במקרים כאלו, אני ילדתי בדיוק בזמן שנגמרה לי אפשרות הבחירה, והם האריכו לי הרבה כדי שאוכל להמשיך לבחור בנחת (ולא מיד אחרי הלידה) למרות שיכלתי לסיים עוד קודם,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה