כללי פונטביט: קטלוג 2014 + אתר חדש

• הוסף לסימניות
נכנסתי היום לאתר פונטביט, והפתעה....
אתר חדש לגמרי.

כשלוחצים על הבאנר הראשון, מקבלים את קטלוג 2014, סחטיין עליהם... הקדימו ב-3 חודשים את השנה.

כמו כן, הוציאו לאור אחותו של הפונט גפן.. הפונט אלפבית... כשתראו, תבינו למה אני אומרת את זה.

www.fontbit.co.il

• הוסף לסימניות
שימי לב למחירים
הצדיעו לאליהו פריד
שעשה את השימוש בפונטים קנויים לברי השגה

• הוסף לסימניות
יש כבוד, נראה שהם חידשו השנה גם בשביל שנה שעברה שלא היה מספיק
רק הצלחתי לדףדף עד עמוד 34 בקטלוג, מ34 עד 70 נראה פגום. רק אצלי?
נותר רק לחכות למבצע טוב במחיר...

• הוסף לסימניות
היכן רואים את האלפבית

• הוסף לסימניות
דפדפתי שוב בכרום ואחריעמ' 34 קופץ ל37, משם ל44, 52, 59
כנראה היו במסמך עמודים שנמחקו

• הוסף לסימניות
הנה הקטלוג (הזמני) ששלחו לי 2014

קבצים מצורפים

• PDF קטלוג 2014.pdf
    KB 631.2 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
יש כמה חידושים מרעננים ומוצדקים, אחרי האכזבה בשנה שעברה.
עזרא עובד נכון כשהוא מחפש כיוונים טיפוגרפיים שיהיו ישימים ואטרקטיבים במדיות החדשות.

הפונט האחרון, ובפרט הפוסטר שעוצב לו, בהשראה כבדה מ"הטייס", ובאופן כללי נראה שהוא עוקב היטב מה קורה בגזרת הטיפוגרפיה העברית כדי לתת מענה מתאים, ואני אומרת את זה לשבח.

אגב, להבנתי לא מדובר בקטלוג 2014 המלא כי אם בטעימה בלבד.

• הוסף לסימניות
לי השיבו במייל:
"נכון לעכשיו זה הקטלוג הסופי,"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;1093304:
יש כמה חידושים מרעננים ומוצדקים, אחרי האכזבה בשנה שעברה.
עזרא עובד נכון כשהוא מחפש כיוונים טיפוגרפיים שיהיו ישימים ואטרקטיבים במדיות החדשות.

הפונט האחרון, ובפרט הפוסטר שעוצב לו, בהשראה כבדה מ"הטייס", ובאופן כללי נראה שהוא עוקב היטב מה קורה בגזרת הטיפוגרפיה העברית כדי לתת מענה מתאים, ואני אומרת את זה לשבח.

אגב, להבנתי לא מדובר בקטלוג 2014 המלא כי אם בטעימה בלבד.

שאפו. קטלוג איכותי.
אכן, בקטלוג הזה הוא נתן מענה לפונטים של כמה מהחברות הצעירות כמו פונטייפ, אאא, הגילדה, ועוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה בבלי;1093368:
מחירים? שפויים?!

מי קונה במחירי מחירון?
אחרי הקטלוג, יגיעו המבצעים.

• הוסף לסימניות
מה הלחץ? עוד שניה יתחילו מבצעי סופשנה...
דרך אגב, אשמח לשמוע ממכם המלצות מה כדאי לקחת מהחדשים (תיכף ייגמר לי זמן הבחירה... לי מותר להיות בלחץ!!)

• הוסף לסימניות
אני מתאכזב שקניתי שנה שעברה עם הבטחה לקנייה מקטלוג 2013.
איך שהוא יצא שלחתי להם אימייל שאני מאוכזב ממנו מאוד, וביקשתי שייתנו לי כמה משקלים גם מ2014, מה שהם לא הסכימו.
השנה הם הוציאו באמת קטלוג הראוי להתכבד בו.

• הוסף לסימניות
משום מה אתרם החדש גם הזכיר לי את... האתר החדש של פרוג.. זה עדיין קיים? או שירדו מזה?

• הוסף לסימניות
יש מבחר. קטלוג נחמד. אין וואו.
החשיבה שלהם השתנתה מאז שנפתח פונטייפ. לטוב ולמוטב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1094622:
יש מבחר. קטלוג נחמד. אין וואו.
החשיבה שלהם השתנתה מאז שנפתח פונטייפ. לטוב ולמוטב.
מעניין כי בעיני נראה ש"הגילדה" ושאר הבוטיקים כבר מזמן מעצבים פונטים מהסוג הזה, ולדעתי פונביט פשוט השתדרגה ועלתה רמה, ועלינו כמובן להיות "מעודכנים"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה