כללי פונטייפ מחלקת ללקוחות פונט במתנה!!!!!!

• פותח הנושא skl
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גם אתם קיבלתם??? קיבלתי במייל------
אין מילים על האדיבות והשירות שלהם ..... ישר כח!!!!!

------------------

לקראת החופש הגדול פונטייפ שמחה להעניק לך כמתנת קיץ לוהטת את הפונט אפליקציה בשלושה משקלים.

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה.......

• הוסף לסימניות
איך אפשר לקבל את הפונט?

• הוסף לסימניות
רק לקוחות מקבלים

אבל לצערי, הפונט מאכזב מאוד...

• הוסף לסימניות
וזלשה"ק:

כבוד ראש הממשלה, שלום רב, [בדוי]

לקראת החופש הגדול פונטייפ שמחה להעניק לך כמתנת קיץ לוהטת את הפונט אפליקציה בשלושה משקלים.

תתנסו ותהנו...:(

בברכה פונטייפ

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 114.4 · צפיות: 17
  • 2.jpg
    KB 239.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אפליקציית שירות לקוחות... :)
אהבתי את המתנה, ויותר אהבתי את המהלך.
כל הכבוד, חברה לדוגמא.

• הוסף לסימניות
אכן, גם אני נהנתי לקבל.
גם אם לא שימושי, זה מראה על תשומת לב.

יישר כוח ר' אליהו!

• הוסף לסימניות
גם אני ינצל את ההזדמנות להודות לר' אליהו פריד
יישר כוח!!!

• הוסף לסימניות
למה לא שימושי?
אם תרצו לעצב איזה פרסומת על תחום המחשבים לדוגמא, לא תשתמשו בפונט הזה?

גם אני קיבלתי, ומודה מכל ליבי לחברת פונטייפ ולעומדים בראשה על הרעיון. ועל השירות הנפלא שלכם באופן כללי.

• הוסף לסימניות
אני מאוד מעריך את ר' אליהו, על אף שאני לא מכיר אותו. כמו כן, גם אני שמח על השירות האדיב והמיוחד שהוא נותן ללקוחותיו,
אבל האמת ניתנת להיאמר - הפונט הזה הוא לא א גרוייסע מציאע...

וכמובן שכל התגובות הבאות להנ"ל, יהיו פירגונים ועידודים לפונטייפ כמיטב המסורת של פורום פרוג.

• הוסף לסימניות
גם אני קבלתי, ומנצלת את הבמה להודות לפונטייפ על השירות האיכותי,
והיחס המיוחד ללקוחות!
ייש"כ וירבו כמוכם בישראל.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה