כללי פונטייפ, עבודה ערבית - מתנה יהודית!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
"עבודה ערבית" ראש יהודי !!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לתודה.
ולגבי היחס?
שמעו משהו נחמד-
שלחתי אליהם יום אחד מייל בקשר לבעיה שנתקלתי בפונט, המזכירה חזרה אלי והסבירה לי הסבר (ולא הצלחתי)
אחרי לא הרבה זמן צלצול בנייד:"שלום, מדבר אליהו פריד, בקשר לשאלה ששאלת אז תנסי לעשות: א'/ב'/ג'..."
ממש התרשמתי! לא מכירה עוד חברה כזאת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;923597:
גם אני מצטרפת לתודה.
ולגבי היחס?
שמעו משהו נחמד-
שלחתי אליהם יום אחד מייל בקשר לבעיה שנתקלתי בפונט, המזכירה חזרה אלי והסבירה לי הסבר (ולא הצלחתי)
אחרי לא הרבה זמן צלצול בנייד:"שלום, מדבר אליהו פריד, בקשר לשאלה ששאלת אז תנסי לעשות: א'/ב'/ג'..."
ממש התרשמתי! לא מכירה עוד חברה כזאת!

אכן.
וכמדומני שכמעט כל לקוח פונטייפ יוכל לספר סיפורים דומים על עצמו.

• הוסף לסימניות
בס"ד
תודה רבה!
חברה מעולה ושירות מצוין, שמח שהכרתי אותכם.
יישר כח!

• הוסף לסימניות
רבי עלי פאריד
شكرا لك!
كما أنني حصلت على وتمتعت حقا!
جيدة بالنسبة لك!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מן מהוופלים;923830:
רבי עלי פאריד
شكرا لك!
كما أنني حصلت على وتمتعت حقا!
جيدة بالنسبة لك!

مضحك :D:D:D

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת ,

המון תודות !

• הוסף לסימניות
רק שחכו לשים "ב" במקום ה"פ"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה