כללי >פונטייפ עושים שוב את הלא יאומן<

• הוסף לסימניות
גם לי יש עדיין חבילה פתוחה שקניתי בשביל אלמנטים , איפה באמת אני יכולה לראות את אלו של נויבירט?
לא קיבלתי משהו למייל ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;2173818:
גם לי יש עדיין חבילה פתוחה שקניתי בשביל אלמנטים , איפה באמת אני יכולה לראות את אלו של נויבירט?
לא קיבלתי משהו למייל ..
בקרוב זה יעלה להורדה באתר
אבל את יכולה גם לבקשר במייל

• הוסף לסימניות
ר' אליהו היקר
אפשר לדעת אולי האם בקרוב יוצא גופנים חדשים ????
כמיטב המסורת ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינטס;2174756:
ר' אליהו היקר
אפשר לדעת אולי האם בקרוב יוצא גופנים חדשים ????
כמיטב המסורת ?

אני הבנתי שהקטלוג ייצא לקראת 2017 ושיהיה מעניין.

• הוסף לסימניות
לאלו ששאלו בפרטי:

1. האלמנטים של וקסברגר שמופיעים באתר הם חלק מתוך סדרה שלמה שתתעדכן מידי תקופה.

2. במבצע הנוכחי ניתן בהחלט לבחור גם אלמנטים וגם פונטים.

3. כפי שכבר כתבתי, אלו שבחרו אלמנטים בעבר ניתן להמיר לאלמנטים של וקסברגר ביחס של 1-3.

• הוסף לסימניות
האם יש חבילות קטנות יותר מ2200?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;2177016:
האם יש חבילות קטנות יותר מ2200?

זה תלוי בפרמטרים שונים.

תתקשרי למשרד ותקבלי הסבר על המסלולים השונים.

02-9999130

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בעוד 3 ימים המבצע נגמר, ואל תגידו אח"כ שלא ידעתם...

• הוסף לסימניות
היום האחרון למבצע!!!

לאח"כ מכן המחירים יתעדכנו כלפי מעלה ב- 33%.

• הוסף לסימניות
נותרו 6 שעות לסיום המבצע!!!!

למעוניינים ניתן לשלוח מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או ב'צור קשר'באתר: www.fontype.co.il

עד שעה 24:00 בלילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה