פונטים לעורכות וידיאו

• הוסף לסימניות
בשעה טובה ומוצלחת אני עומדת לרכוש פונטים.
ואני מתלבטת בין חבילה של 115 משקלים לחבילה של 575 משקלים, כשהגדולה משתלמת הרבה יותר
רציתי להתייעץ: אני בעיקר עורכת, אבל בהחלט גם גרפיקאית. האם יש לי בכלל צורך בחבילה הגדולה, או שזה מיותר?
ודבר נוסף, אשמח אם תשתפו כעורכות, אילו פונטים שימושיים עבורכן, כדי להקל על הבחירה.
מדובר בפונטים של פונטביט

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שאין צורך בחבילה כזו ענקית של 575 משקלים. 115 זה אולי לא המון, אבל, נראה לי מספיק בהחלט לעורכת וידיאו.
מה שכן, שימי לב לבחור מספר משקלים לאותו גופן, כדי שיהיה לך קל לעצב.

• הוסף לסימניות
תודה. יש גם חבילה אמצעית של 200 משקלים, אבל היא כמעט במחיר של ה500.
מה שמפתה ב500 זה בחירה ל5 שנים, כך שאני מכוסה...
אבל נראה לי באמת אלך על ה115.
אשמח לשמוע איזה פונטים שימושיים לכם בעבודות.

• הוסף לסימניות
פונטביט?
יצא לי להשתמש בפונט אמרלד fb amerald בשביל טיפוגרפיה נקייה
ובשביל כתב יד חשוב לבחור פונט עבה שיש לו נוכחות על המסך, כיוון שהוא לרוב סריפי ומעוגל, ולכן נבלע בפיקסלים
אני השתמשתי הרבה בקפריזה, fb kapriza ,
אשמח לשמוע על עוד מוצלחים.
ולדעתי מיותר לחלוטין לרכוש פונטים ל5 שנים. זה השיטה שלהם למכור לנו יותר...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לך פונטים שלהם או בכלל לא?!
כי אם כן, יש כאלו שהם ממש חובה כמו: ספוילר, רפורמה וספייסר למשל.
המעלה של ספוילר היא שיש לו גם גרסה אנגלית, וזה מאד נוח כשצריך פונט תואם אנגלית- עברית.
אני משתמשת בקידוש ושפע קלאסי לדברים של קודש.
פונטים ילדותיים כמו: עננים, במפי.
לדברים שקשורים לאוכל: עוגיות.
יש עוד פונטים שאני משתמשת בהם הרבה כמו: אלגנט, אקסטזה, טיפוטג ועוד ועוד...

• הוסף לסימניות
במפי שחוק מאוד, אני לא ממליצה עליו.
את חלק מקבוצה?
אני מנסה כעת לארגן קבוצה לכמה תלמידות שלי, אין לי זמן להתעסק עם זה, אם את רוצה לנסות לארגן קבוצה ולהוזיל לכן את המחיר, תפני אלי במייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה