כללי פונטים מומלצים של פונטייפ

• הוסף לסימניות
נשאר לי עוד משקלים לבחור..
על איזה פונטים אתם ממליצים?
מה הכי שימושי אצלכם?

שווה לי לקחת את המשקלים של סקופ?
משום מה יש לי רק משקל אחד של הפונט הזה לא שמתי לב שיש לו עוד..

• הוסף לסימניות
ספוילר יש לפונטביט.
גם לפונטייפ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1345052:
ספוילר יש לפונטביט.
גם לפונטייפ?

לא.

סקופ.
פנינה.
נפש.
טקסטינה
פרנקריהל
וילנה
רש"י. לא זה הקל.
נצח
הצורפים
פילפלון
פעלול

כתבתי בחיפזון על קצה המזלג
ויש עוד הרבה..

• הוסף לסימניות
כמעט את כולם כבר יש לי :eek::eek:
אני אשמח לשמוע מה עוד מומלץ

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1345086:
כמעט את כולם כבר יש לי :eek::eek:
אני אשמח לשמוע מה עוד מומלץ

תודה רבה!!

אייפל
פעמון
ארטילריה
שמפניה
סטודנט
אלף

• הוסף לסימניות
לי גם היה מ"סקופ" רק אחד, ואז רכשתי את כולם.

אבל האמת לא יצא להשתמש רק עם אחד מהם, אבל כמובן שזה יכול להיות שימושי.

• הוסף לסימניות
פרנקפורט

פגסוס

סברס

ארץ הצבי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה