כללי פונטים מותקנים לבד???

• הוסף לסימניות
:eek::eek::eek::eek:

אני פתאום רואה שנוספו לי פונטים של BN , משהו כמו עשר או 15 כאלו
מעולם לא היו לי הפונטים האלו על המחשב הזה , אם אני לא טועה בכל אופן.
ובטח שלא בשנתיים האחרונות!!!
יכול להיות? מה זה???
אני גם רואה שתאריך הגופן בתיקייה גופנים הוא על התאריך של אתמול , בוודאות אף אחד לא נגע לי במחשב
זה קרה למישהו? יכול להיות שהמחשב שלי עבר איזה תהליך מסוים שחזר אחורה?
(אם כי אני בטוחה ב 98 אחוז שלא התקנתי פונטים כאלו מעולם על המחשב הזה , הכל חוקי)

• הוסף לסימניות
יש מצב שהתקנת משהו אחר על המחשב (משחק או תוכנה אחרת) שהפונט הזה הוא חלק מתהליך ההתקנה שלהם. ולכן הוא מופיע לך.

• הוסף לסימניות
והפונטים של BN אגב, אם אני זוכרת נכון, חוקיים, אבל לא לעבודות מסחריות

• הוסף לסימניות
רבקי , עכשיו אני קולטת.
התקנתי תוכנה של לופה!
בטח זה משםםם , הגיוני?

ואוו איך נבהלתי חח , הרגעת אותי.

• הוסף לסימניות
הגיוני:) בהחלט..

• הוסף לסימניות
לא הייתי חושבת על זה לרגע.
איזה קטע, נבהלתי מה קרה למחשב שלי או מי עשה את זה..
תודה!

• הוסף לסימניות
סתם שתדעי שכל שינוי שיש לך במחשב לא יכול לקרות מעצמו, רק מפעולה שעשית בישרין או בעקיפין במחשב.
תופעה מוכרת לקצת מי שמכיר מחשב ללא קשר לגרפיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה