פונט פונט אגוטריפ מסולסל

• הוסף לסימניות
לא שייך לכתוב טקסט באגוטריפין, זה פשוט לא קריא בכלל, אותיות עולות אחת על השניה. אף אחד לא ידע מתי ואיפה החתונה... תנסי ותראי. הוא כנראה לא מכיר את הפונט הזה, הוא מיועד לנגיעות קלות של אותיות פה ושם.
יכולה לצאת הזמנה ממש מיוחדת, בושות לא יהיו אם תעשי את זה כמו שצריך ולא תגזימי בסלסולים, זה מקורי בהחלט ולא הזמנה סטנדרטית
תשימי אות מסולסלת רק בשמות החתן והכלה, ואולי בכותרת של נעלה את ירושלים.
אני מצרפת פה עבודה עם אגוטריפין.
(לגבי רכישת הפונט - לא יודעת מה להגיד לך, זה די יצא מהאופנה. מצד שני אם יש לך חבילה פתוחה הייתי באה לקראת הלקוח ומזמינה)
המלצה - קחי רק את הבולד, הרגיולר מיד דק.
רק עכשיו אני רואה שכבר הסתדרת...

קבצים מצורפים

• רבקה ינובסקי 20113.jpg
    KB 713 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;994550:
רק עכשיו אני רואה שכבר הסתדרת...

תודה על המאמץ.
תמיד טוב לראות דוגמא נוספת.

בדוגמא שהעלית השתמשת ב2 הסוגים או באחד מהם?

• הוסף לסימניות
השתמשתי בשני הסטים, כל פעם במה שהיה מוצלח יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה