כללי פונט אטלס

• הוסף לסימניות
יש עכשיו להורדה חינם את פונט "אטלס" משקל בינוני של "אאא".
הם שלחו לי קישור להורדת הפונט,
והאקספלורר עושה לי בעיות.
הוא חוסם גישה וכשאני מסמנת "הורדת קובץ"
אני לא רואה שום דבר בדף.
מישהו יכול לעזור?
(בנתונים הקימים. אין לי אפשרות מעשית להתקין כרום וכד')

• הוסף לסימניות
אם תרצי לתת שם/שם חברה וכתובת דוא"ל (לקבלת הקבצים) אני יוכל לעשות לך את זה

• הוסף לסימניות
גם לי נפתח דף ריק, אבל זה ירד לתוך תיקיית ה-Downloads
התיקיה הזאת נמצאת בד"כ במסמכים שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;786097:
אם תרצי לתת שם/שם חברה וכתובת דוא"ל (לקבלת הקבצים) אני יוכל לעשות לך את זה
לא הבנתי. איזה שם ודוא"ל לתת לך- את שלי?

• הוסף לסימניות
צריך לאשר תנאי שימוש ורשיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;786109:
צריך לאשר תנאי שימוש ורשיון
אישרתי והכל בסדר.
הגיע לאמייל שלי הלינק, אבל אחרי שיש לי את הלינק-
אני לא מצליחה לפתוח אותו

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח לי את הלינק ואני יוריד את הקבצים וישלח לך במייל. (אם הבעיה היא שאת חסומה ולכן לא נפתח).
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה