כללי פונט בעשייה | חקיקה

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כאן מדובר באות יותר מגובשת
גם כאן אשמח לחוות דעת

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 336.3 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
הייתי משנה ל"חוקוק".
"חקיקה" זה תיאור פעולה, לא "שם" הומוגני.

עושה לי דגדוג של "רטרוס".

• הוסף לסימניות
אכן אות מגובשת.

זוויות וכיוונים אחידים בכל האותיות, סריפים עדינים ומדוייקים. משובח.

נכתב ע"י הרשל'ה;283988:

ודגדוג של עוד כמה פונטים. אבל נראה לי שזו יצירה מגובשת בפני עצמה ללא ספק. רטרוס פחות סריפית, וחוצמיזה - כאן יש זוויות מיוחדות לדעתי.

מה שכן - הטקסט הרץ לא נראה קצת "בולדי"?

• הוסף לסימניות
כן, זו גרסת בולד

• הוסף לסימניות
אהבתי את הפונט. ולי דגדג (בלי להפריע) פונט אחר של פונטביט

• הוסף לסימניות
אז כבר הצלחתי לדגדג כבר לשניים, הישג לא מבוטל :)

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הפונט, ונראה לי שגם המשקל הקל יכול להיות מאד מוצלח. אבל יותר אהבתי את הלוגו שלך בצד. האם זה היה מאז ומתמיד או שזה חדש?

• הוסף לסימניות
פונט מרשים מאוד. עבודה נהדרת.

יש לי הערונת קטנטנה, אתמול חשבתי לכתוב, אבל לא כתבתי אבל אולי אני צודק אולי לא... תחליט לבד. אתה בטוח מבין בזה יותר ממני.

יש לי תחושה שהאותיות ח ה ו-ר (במיוחד ה) יש בהם שונות קלה שבאה לידי ביטוי בכך שהן הולכות ונהיות צרות בראשן... הייתכן שזה פוגע בהומוגניות של הפונט? אולי אני מקשקש?
לא.פ. הפתרונים.

• הוסף לסימניות
יפהפה, רטרו ממש לא חושב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;283988:
הייתי משנה ל"חוקוק".
"חקיקה" זה תיאור פעולה, לא "שם" הומוגני.

אם כבר 'מחוקק' נשמע יותר וטוב

• הוסף לסימניות
רונן: הלוגו בצד חדש, הכנתי אותה עבור הניק שלי בטייפופיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה