כללי פונט חדש | ניולטר

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• ניולטר.jpg
    KB 382.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
כ"כ ניטראלית עד שמתקבלת התחושה שאות זו היתה קיימת מאז ומעולם...:):)

נעים לקריאה.

הקצוות הלא אחידים של הש' מוזרים. (שני העמודים הימניים צריכים גם הם לא להיות ישרים לגמרי)

• הוסף לסימניות
א. הבה נתקן "כ"כ נייטרלית עד שכמעט מתקבלת התחושה...."
ב. אמירה זו היא הייעוד של האות לקורא הסופי ולא לגרפיקאי שתמיד ידע שזו לא אות חדשה.
ג. יש כמה אותיות שאני עדיין מתקשה איתן, ה'ש' היא אחת מהם.

• הוסף לסימניות
יש משהו בשוני של ה-ש' שנותן לו ייחודיות אבל מצד שני (לדעתי העניה ביותר) אולי לקצר טיפטיפה מהקו שיוצא החוצה מהש'. בכל אופן פונט יפה מאוד, מתקבל מצוין בקריאה רציפה.

• הוסף לסימניות
יש משהו בעוקצים של ה:
א' | ט' | ע' | צ' | ש'
שגורמים לטקסט הרץ כאילו להתחבר בעין לקווים רוחביים.
לדעתי כדאי לוותר על העוקצים או לחילופין להקטינם.
העוקץ של ה - ש' ממש מיותר.
ה- ק' קצת גוצית, היא יכולה להתפרש כמו ה'.

חסר לי משהו ייחודי לפונט. נכון שתגיד שזה העניין - שהוא פונט קליל ולא מתוחכם. אבל לדעתי כן כדאי לתת לו ייחודיות.

• הוסף לסימניות
תותים: הפונט הוא אכן קליל אבל גם מתוחכם... איזה סוג של ייחודיות היית רוצה לתת לו????

• הוסף לסימניות
ככה לדעתכם עדיף??? (ה'ש')

...

קבצים מצורפים

• ניולטר.jpg
    KB 383.2 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מדהים!
נעים!
יפהפה!

• הוסף לסימניות
לגבי השין מה דעתך על האופציה הזו:
(תוקן אחרי שהעלית pdf)

קבצים מצורפים

• ניו לטר[1].jpg
    KB 148.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
טוב, אני מעלה PDF, זה עדיף

...

קבצים מצורפים

• ניו לטר.pdf
    KB 361 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה (בתיק עבודות שלך...) שבפונט פעלול עשית שי"ן בסגנון שהעלתי.

• הוסף לסימניות
ה'ט' בעמוד שמאל למעלה לא מתעגל כמו בשאר הפונט.
למה הרגל של ה'א' צר יותר משאר האותיות? אני מתכוון לX_ (סריף??)
ה'ץ' נראית לי טיפה מוזר

חוץ מזה פונט ברמה.

• הוסף לסימניות
כינור, הערתך באות ט נכונה.
ההמרה באות א זה בגלל שאם זה היה באותו העובי בטקסט הרץ היה נוצר במקום נקודה שחורה מידי.
ה-ץ אכן זקוקה לשיפוץ מסויים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה