כללי פונט חדש + עימוד וכריכה לספר סליחות המפורש שווה צפייה>>>

• הוסף לסימניות
מדהים כמו כל העבודות שלך....
רק מה שמאוד הציק לי בעיניים זה הירוק שבכריכה- לא קשור בעליל.
ולגבי השעון, הוא גם קצת לא קשור לי.... נכון שמתעוררים ממנו לסליחות וכו' אבל לדעתי עדיף לוותר עליו.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
אמנות לשמה
ועונה אמן שלא בעל כרחי :)
פשוט נפלא!!!
(מצטרף להערה המתבקשת על הירוק. לא מצטרף להערה על השעון, לדעתי לא מיותר ומתאים מאוד)

• הוסף לסימניות
הפונט מדהים, העימוד בטוב טעם .
לכריכה פחות התחברתי בהקשר של סליחות, אבל היא מעניינת מאוד.

גם אני חושב שכדאי לך להשקיע על כמה פונטים משובחים ולהוציא אותם לשוק...

• הוסף לסימניות
יפייפה!
המשך הצלחה!

מחילה על ההערה - בתקווה שלא אקבל אבנים:
למי שמחמיר לגבי שה"ש על המסך, יצרת בעיה בהעלאת העמוד.( או יותר נכון, בהעלמתו מן המסך)
הנושא לא חלק ל גמרי, וכל אחד ישאל רבותיו.
נבקש בפעם הבאה, לבחור עמוד ללא ש"ש מפורש בו.

• הוסף לסימניות
הפונט יפה מאוד ומעורר השראה.
חבל שהפונט בביאורים מודרני מדי ומנוגד כל כך לפנים, היה נכון יותר להשתמש בפונט סריפי וקלאסי.
העימוד באינדי?
ואגב, לדעתי צריך לכווץ את ה"אמן" שלא יתרחבו בשום צורה, ואולי גם את הטקסט הקטן בסוגריים.

• הוסף לסימניות
אני מגיב בתורת יהודי פשוט, להבדיל מגרפיקאי מנוסה...

אני מרגיש שגווני זהב בוערים ובהירים באותיות שבכריכה אכן יתנו קלאסה מיוחדת, ובתנאי שיבלטו היטב.
הגרפיקה של העור בכריכה, הדמיית התבליט בשדרה ובחירת האות מדהימות, כמו עיבוד התמונה.
לעניות דעתי, אף על פי שהשעון מתאים ודי מובן כאן, בכל זאת מצד זה שלא מצינו כ"כ בספרים שילוב של אלמנטים כאלה, זה עשוי לצרום לחלק מהקהל הפוטנציאלי (לי אישית לא צורם). בהחלט שיקול.
מי שיתבונן גם יוכל לראות אותיות בלועזית על כריכות הספרים בתמונה, מה שגם עשוי לצרום.

אבל שוב, כך הכריכה באמת מקסימה ומדהימה.

ולגבי ההערה על אות הפירוש מסביב לסליחות - הבחירה מרשימה כשלעצמה, אבל אני מרגיש שיש פער בין המוטיב הנוסטלגי של האות בפנים לבין המודרניות שמתבטאת באות הפירוש. בכל זאת זה נראה עיצוב מרשים מאוד והייתי הולך על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צחי קנטור;611971:
אני מגיב בתורת יהודי פשוט, להבדיל מגרפיקאי מנוסה...

אני מרגיש שגווני זהב בוערים ובהירים באותיות שבכריכה אכן יתנו קלאסה מיוחדת, ובתנאי שיבלטו היטב.
הגרפיקה של העור בכריכה, הדמיית התבליט בשדרה ובחירת האות מדהימות, כמו עיבוד התמונה.
לעניות דעתי, אף על פי שהשעון מתאים ודי מובן כאן, בכל זאת מצד זה שלא מצינו כ"כ בספרים שילוב של אלמנטים כאלה, זה עשוי לצרום לחלק מהקהל הפוטנציאלי (לי אישית לא צורם). בהחלט שיקול.
מי שיתבונן גם יוכל לראות אותיות בלועזית על כריכות הספרים בתמונה, מה שגם עשוי לצרום.

אבל שוב, כך הכריכה באמת מקסימה ומדהימה.

ולגבי ההערה על אות הפירוש מסביב לסליחות - הבחירה מרשימה כשלעצמה, אבל אני מרגיש שיש פער בין המוטיב הנוסטלגי של האות בפנים לבין המודרניות שמתבטאת באות הפירוש. בכל זאת זה נראה עיצוב מרשים מאוד והייתי הולך על זה.

תודה רבה על ההארות

אכן באיזשהוא מקום גם לי צרם השעון (למרות שהוא מתאים לאוירה) וע"כ החלפתי את הכריכה
לגבי הפונט של הפירוש אני אכן מודע לניגודיות שיש בינו לבין הפונט שלי אולם העדפתי להתעסק עם הפונט הזה היות והוא קריא מאד ואפשר לצמצם את הרוחב שלו ללא צרימות דבר שהשתמשתי בו רבות היות והטורים צרים מאד.

קבצים מצורפים

• כריכה סליחות המפורש - חדש.jpg
    1.3 MB · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
לענ"ד הקלושה מומלץ גם לדאוג שהמקף בפונט החדש יצמד לצד העליון של האות ולא באמצע, כזה: ־ (להבדיל מ - ).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה