כללי פונט ים המלח

• פותח הנושא RB12
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הפונט הזה יפהפה, אך נדמה לי שאני רואה אותו בכל מקום.
מה דעתכם, כדאי לקנות או שכבר "חרשו" אותו מספיק?

• הוסף לסימניות
כדאי לקנות, אבל להשתמש בו בשום שכל, רק כשזה באמת מתאים

• הוסף לסימניות
הוצאת לי את המילים מהפה,

המון משתמשים איתו ללא כל התאמה, זה נראה להם שאם קוראים לזה ים המלח אז יאלל'ה זה יתאים לטיול או לקיטנה וכו'

• הוסף לסימניות
פונט נחמד. לא יצא לי כמעט להשתמש בו בגלל הל' הארוכה והמכוערת (לדעתי) כל כך.

• הוסף לסימניות
אוהב ישראל, גם אנ תקועה עם הפונט בגלל ה"ל" הזו. מעבר ללמד, הוא יפהפה.

• הוסף לסימניות
עלה לי פעם הרהור מטורף: להגביל את המכירה של פונטים מסויימים למעצבים אחראיים בלבד. ע"ע השחיטה שבצעו וועדות הצדקה למיניהן ב"ישראל" המדהים של פונטביט וכד'. גליונות שלמים נמרחו בצעקנות וולגרית בצבעי שחור-אדום-צהוב-בורדו-חום, היה זה הרקוויאם לפונט הפיוטי הזה. מעטים עוד מעיזים להשתמש בו בהקשר הראוי.

חבל על דאבדין.

• הוסף לסימניות
השאלה היא, מי מספיק אחראי כדי להחליט מי אחראי עם הפונט ומי לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;839660:
עלה לי פעם הרהור מטורף: להגביל את המכירה של פונטים מסויימים למעצבים אחראיים בלבד. ע"ע השחיטה שבצעו וועדות הצדקה למיניהן ב"ישראל" המדהים של פונטביט וכד'. גליונות שלמים נמרחו בצעקנות וולגרית בצבעי שחור-אדום-צהוב-בורדו-חום, היה זה הרקוויאם לפונט הפיוטי הזה. מעטים עוד מעיזים להשתמש בו בהקשר הראוי.

חבל על דאבדין.
באותה מידה (טוב, כמעט) צריך להגביל גם את שילובי הצבעים הקלאסיים שהפכו כבר למשוואות, כמעט אקסיומות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;839660:

חבל על דאבדין.

אכן.

עולות לי כמעט דמעות בעיניים כשאני חושבת שכנראה בקרוב ממש אראה את הפונט עטרה של פונטייפ מפרסם חוג אומנות ופיסול בברבצק לגיל הרך...

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שכל פונט יבוא עם חוזה, שמותר להשתמש בו רק למה שה"מקצוענים" של פרוג מרשים. אחרת זה פשוט בלתי אפשרי ומונע שינה מעיני הגרפיקאים ה"אמיתיים" וזה הרי לא ייתכן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;839656:
אוהב ישראל, גם אנ תקועה עם הפונט בגלל ה"ל" הזו. מעבר ללמד, הוא יפהפה.

דווקא הל' היא האות ששבתה את ליבי ובגללה שמתי לב לפונט הזה.

• הוסף לסימניות
אני גם קניתי את הפונט הזה בגלל ה"ל" אבל לא מצאתי שום הזדמנות להשתמש בפונט הזה שייראה נורמלי בגלל אותה "ל". אז בסופו של דבר היא די הורסת את הפונט.

• הוסף לסימניות
איפה קונים את הפונט הזה?
כמה זה עולה? אני אהבתי את הפונט בגלל הלמד.
צריכה את זה להזמנה לחתונה אני לא רוצה להוציא הרבה כי אני בטח לא אשתמש בזה הרבה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה! תודה רבה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה