כללי פונט קורן חדש חינם!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושש שהוצאת קורן, שהם הבעלים החוקיים על הפונט המקורי, לא כ"כ יאהבו את הרעיון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;789194:
אני חושש שהוצאת קורן, שהם הבעלים החוקיים על הפונט המקורי, לא כ"כ יאהבו את הרעיון...

קשה להאמין שיוכלו לומר משהו, זה לא העתק, עיבוד בלבד. כמו הדסה חדש של פוטביט.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול: וגם איך מתקינים את האטלס של א א נתנו חינם

• הוסף לסימניות
תהיה בטוח שאם זה קולמוס אתה יכול להיות רגוע מבחינת הרישיון, ולא ממש לא נראה לי שיש להם בעיה חוקית עם זה. (טוב מה נשאר עכשיו זה לעדכן את המערכת כדי שהפונט יהיה בפנים :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;789196:
איך מתקינים את זה?

את כל סוגי הפונטים מתקינים פשוט בהעתקתם לתקיית הפונטים של המערכת.
בוינדוס 7 יש גם אפשרות לבחור מתפריט ימני של העכבר "התקן" וכן מהתצוגה מקדימה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי להתקין את המשקלים,
והוא אומר לי שלא ניתן להתקין, כי כנראה לא חוקי.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
אגב, באיזה אות אנגלית מתחיל הפונט- ברשימת הפונטים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משקיעה;790407:
ניסיתי להתקין את המשקלים,
והוא אומר לי שלא ניתן להתקין, כי כנראה לא חוקי.
מה עושים?

הפונט חגמרי חוקי. אינני מעלה דברים גזולים..
החבילה מכילה פונטים למערכת לינוקס ג"כ, וזה פורמט שונה, אותו לא תוכלי להתקין. אולי זה מה שקרה.

• הוסף לסימניות
נראה זוועה, כמו ההדסה שלהם.

• הוסף לסימניות
במקום לקבל השראה מהקורן תנ"ך, הוא לקח דווקא את הקורן סידור שהרבה פחות יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;790458:
במקום לקבל השראה מהקורן תנ"ך, הוא לקח דווקא את הקורן סידור שהרבה פחות יפה.

נכון. אך שים לב שזו האופציה היחידה לקורן סידור. ואילו לקורן תנ"ך יש תחליף נפוץ בגוטמן קרן.

בשניהם לא הבעתי כל דעה לגבי האיכות בייחס למקור,
אך כעת יש תחליף לשעת הדחק. למי שלא קנה ממסטרפונט עדיין.

• הוסף לסימניות
נראה לי גם שיש כאן עילה לתביעה מצד קורן. מדובר בהעתק ממשי של הפונט שלהם בשינויים קלים, ולא רק השראה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה