כללי פונט Hadassa

• הוסף לסימניות
יש לי לקוח שמוציא זמירות שבת וסיפורים לילדים חצי אנגלית וחצי עברית
הוא מעונין בפונט Hadassa אך הניקוד לא יושב יפה,
אולי אתם מכירים חברה שיש לה הדסה אם ניקוד Open Type

או שיש לכם רעיון לפונט אחר
אני הצעתי לו ליברונה, מה אתם אומרים??

• הוסף לסימניות
לפונטביט יש הדסה חדש (קצת מודרני) בopen Type.

• הוסף לסימניות
זמירות שבת, אולי אפשר לנסות מזל מפונטביט, אבל הלקוח כנראה גם לא ירצה את זה.

• הוסף לסימניות
גוטמן הדסה יושב יפה מאד באופן טייפ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim2003;41764:
גוטמן הדסה יושב יפה מאד באופן טייפ.

נכון מאוד. קחו זאת ככלל: הפונטים של גוטמן תומכים באופן מלא בניקוד. (בתוכנות: וורד 2003 ואדובי cs).

• הוסף לסימניות
למסארפונט יש הדסה מנוקד אופן טייפ

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שעשה במו ידיו אופן טייפ הדסה מושלם.
הוא רוצה 40$ לכל משקל (רגיל/בולד).

• הוסף לסימניות
מי זה החבר הזה?

• הוסף לסימניות
תוכל בבקשה לשלוח לי מס' טלפון של החבר.
והניקוד אצלו נראה כמו הדוגמא שצרפתי?

• הוסף לסימניות
למה אתם הולכים רחוק.. אברך צעיר מירושלים שמו יואל גאנצבורג מופיע עליו מודעה בפורום טיפוגרפיה הופך כל פונט לאופן טייפ לכל תוכנה (אפי' לפוטושופ). ולא נראה לי יקר בכלל..

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל בבקשה את מס' הטלפון שלו?
הלקוח אמר לי גם על חברת פונטים Vt אתם מכירים המליץ עליהם משהו שעובד בתג?

• הוסף לסימניות
לר' גאנצבורג יש גם טלפון?????

• הוסף לסימניות
יואל גאנזבורג
02-6514910

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה