כללי פוסטר שעיצבתי לביה"ס

• הוסף לסימניות
הפוסטר אמור להתלות מעל הברזיה
אשמח לקבל חו"ד ורעיונות שיפור, (אפשר גם להחמיא...;))

קבצים מצורפים

• הלכות נטילת ידיים.png
    KB 274.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגוש;1463534:
הפוסטר אמור להתלות מעל הברזיה
אשמח לקבל חו"ד ורעיונות שיפור, (אפשר גם להחמיא...;))

מיוחד!!!!
צבעים נקיים ומתאימים.
העיצוב יפה!

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה!
אני הייתי מעדנת את החיצים [דק יותר, וקו יותר חלק]
כמו"כ הגוןן של עיגול 2 קצת לא תואם .
את השאו ידכם...... הפונט, וגם לא הייתי מכפילה.
ואת הכותרת הייתי מרכזת למערבולת.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומקורית
מצטרפת להערות של design08

כמה המלצות:
כדאי להסיר את הנקודה מהמילה 'סעודה'
להסיר את ההבלטה מהמספור
להחליק את החיצים ולדקיק אותם
לדקיק את הקו של המילים 'סדר נטילת ידיים'

• הוסף לסימניות
עיצוב קליל ונעים.. השאלה באיזה גודל ההדפסה.. אם זה בערך במטר נראה לי החצים יהיו מודגשים מידי, כדאי ללכת על גוון יותר בהיר ורק קו חיצוני יותר כהה, וגם קצת יותר דק.. (אני לא יודע אם אני צודק אבל ליטול ידים צריך 3 בכל צד לא?)

• הוסף לסימניות
הפונט של "שאו ידיכם" לא מספיק יפה.. תנסי לחפש אחר.
הסגנון הכללי חמוד מאד.
אהבתי את השפריצים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה