התייעצות פוסט אקנה -פתרון דחוף עם תוצאות ואם אחריות -אולי תעזרו לי ?

• הוסף לסימניות
אני סובלת כבר כמעט 10 שנים מפצעים ועכשיו בעיקר מצלקות
לא לקחתי ראקוטן בגלל כמה סיבות
ואני ממש מבולבלת מהשוק -כולם מבטיחים אבל אני רוצה ממשהי שחוותה על עצמה
מדובר בצלקות די עמוקות אחרי שנים לצערי של פצעים ...
אשמח למידע מהימן ממנוסות
תודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני לקחתי ראקוטן, עזר חלקית וחזר אח"כ ונשארו צלקות. מה שעזר לי זה סבון פנים אקניל וואש (acnil wash) פעמיים ביום, זה הוריד לי את כל הצלקות. אבל נראה לי שזה די אינדבידואלי. שמעתי על דואק הרבה דברים טובים מחברות שניסו ואצלי לא עזר...

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בדואק זה עוזר לפצעים עצמם ופחות לצלקות

• הוסף לסימניות
@בעזרת ה יתברך אני עכשיו אחרי טיפול של כמה תכשירים של פוראוור, תוצאות שאני ממש מרוצה מהם.
צריך עקביות פעמיים ביום למרוח שמן וקרם ולשטוף פנים,
אם תרצי אפנה אותך למי שיעצה לי.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו אחרי טיפול של כמה תכשירים של פוראוור, תוצאות שאני ממש מרוצה מהם.
צריך עקביות פעמיים ביום למרוח שמן וקרם ולשטוף פנים,
אם תרצי אפנה אותך למי שיעצה לי.

סליחה על ההקפצה
@סטנדר התכשירים של פוראוור עזרו לך לפצעים או לצלקות?
ובאיזה בדיוק השתמשת?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
@סטנדר התכשירים של פוראוור עזרו לך לפצעים או לצלקות?
ובאיזה בדיוק השתמשת?
תודה!!!
לצלקות, זה תהליך שאורך כמה חודשים.. בדורש עקביות פעמיים ביום
השתמשתי ב-פקטור R3, אלפא E פקטור, קרם הגנה, וסבון פנים שהתאימו לי במיוחד לעור הפנים.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי ראקוטן, עזר חלקית וחזר אח"כ ונשארו צלקות. מה שעזר לי זה סבון פנים אקניל וואש (acnil wash) פעמיים ביום, זה הוריד לי את כל הצלקות. אבל נראה לי שזה די אינדבידואלי. שמעתי על דואק הרבה דברים טובים מחברות שניסו ואצלי לא עזר...
איפה קנית?

• הוסף לסימניות
לצלקות, זה תהליך שאורך כמה חודשים.. בדורש עקביות פעמיים ביום
השתמשתי ב-פקטור R3, אלפא E פקטור, קרם הגנה, וסבון פנים שהתאימו לי במיוחד לעור הפנים.
תודה!
וזה העלים את הצלקות לגמרי/כמעט לגמרי?

• הוסף לסימניות
תנסי לברר על לייזר,
היה לי כתם חום קטן, שאחרי טיפול אחד, העור מתגרד ומתקלף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה