דרוש מידע פוסט טראומה?! - תעזרו לי?!

מבקשת את סליחתך @אליש:) אבל אולי תוכלי גם להיתרם מהקפיצה שלי על האשכול?...
יש לי, לאו דווקא מהמצב הבטחוני, תחושה של דריכות יומיומית, שמתבטאת בעצבנות, חרדה, והתנהגויות מסוימות.
אציין שבניגוד לחרדה אותה אני מצליחה להרגיע, דריכות היא עניין פיזיולוגי, שמגיע מ"שום מקום" לא קדם לזה משהו שאני יכולה להצביע עליו, או לנסות לשלוט הגוף פשוט נמתח, חוסר נוחות, רגישות לרעשים וכו'
מקווה שהבנתם, ו-למישהו יש עצות לכך? הסבר?

ממש ממש מבקשת ממך לפנות לעזרה מישהו ממש מקצועי כמו CBT פסיכותרפיה EMDT הרבה אנשים נעזרו ומספרים שיצאו מאפילה לאורה..........ובנתיים עוזר לשתות תה קמומיל בקבוק חם מנגינות שקטות ונעימות לצייר אם את אוהבת אומנות....ונשימות של לספור עד 6 ולהכניס אוויר ולנשוף לאט 8 נשיפות קטנות ככה כמה פעמים עד שמרגישים הקלה........וגם אם עוזר אפשר לצאת להליכה אבטיה חמה וכדו.........בהצלחה רבה!!!!!הבאתי בעבר שם של פסיכולוגית אשה טובה מקצועית וחרדית שיכולה לעזור ד.מינץdoritmintzוההמשך מסכימה לפרסם אותה............
Dr. Dorit Mintz Phd. CSW
דר' דורית מינץ Phd.

פסיכותרפיה - EMDR,CBT.
טיפול דינמי פרטני/זוגי DBT
טלפון נייד 8444627 (054)

קצת בלחץ ואני פה שוב
תודה גדולה לכל מי שעזר וסייע!
לצערי נחשפתי לסרטון של שתי שניות שהיה בתוך סרטון שכלל לא היה אמור להיות בו משהו מזעזע
וראיתי את הקטע הזה אבל החטופה הזאת כבר פה ב"ה וכפי איך שהיא משדרת היא בסדר (לפחות חיצונית)
אני בטראומה..חרדות ובחילות

מבקשת את סליחתך @אליש:) אבל אולי תוכלי גם להיתרם מהקפיצה שלי על האשכול?...
יש לי, לאו דווקא מהמצב הבטחוני, תחושה של דריכות יומיומית, שמתבטאת בעצבנות, חרדה, והתנהגויות מסוימות.
אציין שבניגוד לחרדה אותה אני מצליחה להרגיע, דריכות היא עניין פיזיולוגי, שמגיע מ"שום מקום" לא קדם לזה משהו שאני יכולה להצביע עליו, או לנסות לשלוט הגוף פשוט נמתח, חוסר נוחות, רגישות לרעשים וכו'
מקווה שהבנתם, ו-למישהו יש עצות לכך? הסבר?
זאת תופעה מאוד מובנת שמתרחשת כשאדם נחשף למצב שהוא יותר ממנה שהוא מסוגל לשאת הגוץ והנפש נמצאים בסטרס ולכן יש את המחשבות החרדתיות ויש את התגובות הפזיות לתחום הפיזי עוזר מאוד כל דבר פיזי שנעים לנושתייה חמה אוכל טעים, כמו שכתבתי בקודם הליכה נשימות יוגה מנגינות נעימות הרצאה מרגיעה עשייה של משהו שנהנים ממנו............להריח ריח נעים לעשות מסאז לגוף התעמלות מים אמבטיה חמה וכדו ואם זה מתמשך ולא מתמתן מאוד עוזר לפנות לעזרה מקצועית כנל בהצלחהה!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה