- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;521073:נראה לי שמצאתי את השם והטלפון של הקבלן...
יש לו שגיאת כתיב במודעה. היה צריך לכתוב: בלאבון ולא פלאפון...
נכתב ע"י אברהם;521073:נראה לי שמצאתי את השם והטלפון של הקבלן...
נכתב ע"י Chan;521057:אני קופצת על הטרמפ...
היה אצלנו בעל מלאכה חרדי (כיפה וזקן, כך מכנה את עצמו בפרסומת..) שעשה עבודת זיפות בגג. זה היה לפני שהתחילו הגשמים, שילמנו לו כדת וכדין.
רק מה, שבועיים לאחר שהתחיל הגשם - שוב הופיעו אצלנו רטיבויות בקיר, יש אמנם שיפור אבל בהחלט רטוב... ניסינו לצלצל כמה פעמים , כל היום, אם זיהה את המספר - לא הרים , ואם הרים - התשובה היתה מחר.. בטלפון אחד הוא פשוט אמר "אני לא בא לתיקונים, רק לעבודה חדשה.."
בינתיים התקרה נרטבת, ואנו אף מקבלים תלונות של שכנים שסובלים ג"כ מהגשם שפוגע גם בהם (בקיר המשותף..)
יש למישהו רעיון? זה כבר לא ערבי...
אהבתי את העיצוב של המודעה: לוגו מקצועי- מדהים! קו נקי ומביע, פונטים מתאימים היטב לתוכן, ויופי של טיפוגרפיה. הבחירה בגוונים מצוינת.נכתב ע"י אברהם;521073:נראה לי שמצאתי את השם והטלפון של הקבלן...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים