פועל ערבי שלא סיים עבודתו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;521073:
נראה לי שמצאתי את השם והטלפון של הקבלן...

יש לו שגיאת כתיב במודעה. היה צריך לכתוב: בלאבון ולא פלאפון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Chan;521057:
אני קופצת על הטרמפ...
היה אצלנו בעל מלאכה חרדי (כיפה וזקן, כך מכנה את עצמו בפרסומת..) שעשה עבודת זיפות בגג. זה היה לפני שהתחילו הגשמים, שילמנו לו כדת וכדין.
רק מה, שבועיים לאחר שהתחיל הגשם - שוב הופיעו אצלנו רטיבויות בקיר, יש אמנם שיפור אבל בהחלט רטוב... ניסינו לצלצל כמה פעמים , כל היום, אם זיהה את המספר - לא הרים , ואם הרים - התשובה היתה מחר.. בטלפון אחד הוא פשוט אמר "אני לא בא לתיקונים, רק לעבודה חדשה.."
בינתיים התקרה נרטבת, ואנו אף מקבלים תלונות של שכנים שסובלים ג"כ מהגשם שפוגע גם בהם (בקיר המשותף..)
יש למישהו רעיון? זה כבר לא ערבי...

דין תורה

• הוסף לסימניות
קרה לנו מקרה דומה בסורגים לחלון הערבי אמר חסר לי בורג אחד מחר אני מביא תביאו את הכסף. מחר.... ולא בא
שכנה אחרת אף היא הזמינה אצלו סורגים כשהיה אצלה הגעתי וקיבלתי ממנו את הבורג. הוא שם במקום והתנצל ..... תרותים - לא היו לו חסרים
העיקר בסוף זה הסתדר
נסי לבקש משכנה שתבקש ממנו הצעת מחיר ותגיד לו תגמור לשכנה הכל תתחיל אצלי אצל ערבים זה עובד.

• הוסף לסימניות
שלום,

אני עובדת עם מישהו בכיר מאד בהתאחדות הקבלנים. שאלתי אותו מה אפשר לעשות עם קבלן שמתעלם, אם מכתב להתאחדות יעזור.

התשובה הראשונה היתה "ישללו לו סיגריות לשלושה ימים על תנאי"... במילים אחרות, אין מה לעשות.

אבל אחרי מחשבה הוא אמר שתמיד טוב לשלוח מכתב. יש סיכוי שיעשו עם זה משהו..

המנכ"ל הוא מוטי קידור (מקווה שהבנתי את השם נכון..). לשלוח פקס ולעקוב מה קורה עם זה.

זה לא יזיק, אבל יש מצב שזה יועיל...

בהצלחה..

• הוסף לסימניות
עבודה ערבית

חברה הרגתם אותי מצחוק מהמודעה של הערבי,עד מתיי תלמדו שהזול הוא יקר,

אוליי תפתחו אגודה למען נפגעי עבודה מערבים ,סתם בצחוק אני לא הייתי מותרת להם.

אין מה לפחד מיהם תעמדו על שלכם,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;521073:
נראה לי שמצאתי את השם והטלפון של הקבלן...
אהבתי את העיצוב של המודעה: לוגו מקצועי- מדהים! קו נקי ומביע, פונטים מתאימים היטב לתוכן, ויופי של טיפוגרפיה. הבחירה בגוונים מצוינת.;)
תכלס' לא מגיעים לבעל מלאכה דרך מודעות כאלו, אלא "חבר" מביא "חבר". ולכל החכמים שיודעים לתת עצות לאחר מעשה. ברור, גם אנחנו מעדיפים עבודה עברית ובמיוחד ליהודי משלנו. (נראה לי שהכסף שלנו עדיף שילך לשומר תורה ומצוות, מאשר למחלל שבת ואוכל נבלות וטרפות) אבל לפעמים יש אילוצים שלא תלויים בנו, ואני לא מדברת על אילוצים כספיים של הבדלי מחירים.כי הלוא הזול, מתברר בסוף כיקר. אצלנו לדוגמא, היינו חייבים לקחת את הנגר הערבי של החברה, אלמלא זאת היינו מוזילים מכיסנו בין עשרים לשלושים אלף ש"ח. (ככה לא שילמנו כמעט כלום)

• הוסף לסימניות
סיפור ממקור ראשון, משפחה שאני מכיר טוב, לקחו קבלן ערבי ולמרות שהוא סיים את העבודה עד הסוף, הוא המשיך להגיע מידי פעם ל"תיקונים" באישון לילה בזמן שכל המשפחה הייתה ישנה בקומה העליונה, הוא לא פחד כלל ידע בדיוק מהיכן להיכנס ומה לקחת, אפילו את מפתחות הרכב לקח שיוכל לחזור הביתה... ונתפס רק אחרי הרבה ביקורים.

• הוסף לסימניות
מנסיון - אין כמו סינים!!! הם לא מסוגלים להשאיר עבודה או לא לדייק זה בטבע שלהם!!
ערבים הם בשביל לשבור קירות... ואולי גם יציקת ביטון אבל זהו!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה