• הוסף לסימניות
לדעתי יש לי בעיה בפוקוס של המצלמה..איך מסדרים את זה ? עזרה דחוף..

• הוסף לסימניות
http://moshe-e.blogspot.co.il/2012/05/blog-post_31.html

איך מתקנים במקרה של BACK/FRONT FOCUS:
נכנסים ל-MENU של המצלמה : (ראו אנימציה)
MENU
SETUP MENU (מפתח)
AF FINE TUNE
משנים AF FINE TUNE ON/OFF ל ON (כאן ניתן לבטל את כל הכיול אם מחזירים ל OFF )

SAVED VALUE - אם רוצים להביא את הפוקוס יותר קרוב למצלמה נותנים תיקון שלילי ואם רוצים להעביר את הפוקוס רחוק יותר מהמצלמה נותנים תיקון חיובי.
כדאי להתחיל בקפיצות של 5 ובמהשך לרדת לתיקונים עדינים יותר.
DEFAULT - להשאיר ב 0

תפריטים

לאחר כל תיקון לבדוק שוב עד שמגיעים למצב האופטימלי.

• הוסף לסימניות
תודה..מה הכוונה להביא את הפוקוס קרוב למצלמה?

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול
אני עם D90 ולפי צילום דף ההדפסה באמת הפוקוס קצת בורח
אבל אין לי אפשרות במניו לכיול
מה עושים? כמה בערך עולה לכייל בחנות שמתקנים מצלמות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לולקה;1881587:
תודה..מה הכוונה להביא את הפוקוס קרוב למצלמה?
כשקו הפוקוס המתקבל ממוקם מעבר למיקום הנבחר צריך להביא אותו קרוב יותר למצלמה כדי שימוקם במקום הנבחר.

נכתב ע"י משה2013;1881829:
קופץ על האשכול
אני עם D90 ולפי צילום דף ההדפסה באמת הפוקוס קצת בורח
אבל אין לי אפשרות במניו לכיול
מה עושים? כמה בערך עולה לכייל בחנות שמתקנים מצלמות?
צריך לשלוח את המצלמה והעדשה ולקבל הצעת מחיר
תיקון הכרחי ולא יקר
בירושלים יש את קרן אור ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה