דרוש מידע פורומים של סבתות

• הוסף לסימניות
אני אמא לתשעה ילדים וסבתא אוהבת לנכדים שלי. לאחרונה אני מתעניינת בדרכים להפתיע את המשפחה עם מתנות והפתעות מיוחדות, ואני רוצה להצטרף לפורומים או צ'אטים שבהם אוכל להתייעץ ולשתף רעיונות עם סבתות אחרות בגילי.(55+)

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פורומים, (גם כאן בפרוג) קבוצות דיון או צ'אטים במייל (אין לי וואצף) שבהם ניתן לדבר על מתנות, חוויות משפחתיות ורעיונות מעניינים. אני מחפשת מקום בו נוכל לשתף ולהיעזר זו בזו.

תודה מראש על כל עזרה!

• הוסף לסימניות
שיהיה בהצלחה!
להקים פורום...
אני קונה קבוע לגיל שלש - סידור מנגן בהברה מתאימה ל"חדר"
מתענגים על זה ב"ה
למסיבת חומש ספר גדול (קרה שביקשו משחק או ספר תורה)
לבת מצווה הנהגתי לעשות יום כיף עם כמה נכדות מועמדות - בפרט אם נדחתה - הנכדה בוחרת סידור לאחר סיבוב בחנויות
ואז יושבים ואוכלים במקום מתאים (מעדיפות וופל בלגי...) .
אם אני התנדבת לשמור על נכדים אחה"צ ויש "סיבה למסיבה"
לוקחת את כולם לחנות צעצועים ונותנת להם לבחור עד מחיר מסוים
חויה מעצימה....

• הוסף לסימניות
חשבתי ששם כל החמיות מתיעצות איך לסבול את הכלות... 🤣🤣🤣 💖💖💖

• הוסף לסימניות
אני אישה צעירה, אמא לקטנטנים, אמא שלי גם אחת שעושה הרבה הפתעות קטנות וחמודות לנכדים.
מרגש את זה מהצד השני, ולראות שהכל מגיעה עם חשיבה ורצון טוב.
שיהיה לך הרבה נחת!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה