"פורטונה, איך תעברי את הדיכאון של תשעה באב אם את לא פולניה"... מניין להם הכתובת?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי מידי מסובך...
כשנרשמים לג'ימייל קיימת אפשרות להזין שם פרטי ושם משפחה, בלי קשר לעצם הכתובת, אח"כ ישנה אפשרות אם להציג אותו או לא, אצל רוב האנשים השם מוצג.
הדרך להשיג.. ע"י מכתבי שרשרת למשל..

• הוסף לסימניות
הפיתרון היחיד שעולה בדעתי זה שהמייל הזה היה במערכת שלהם עם שמה.
יתכן שחברה כלשהי מתוך כוונות טובות מאד- רשמה את כתובת המייל של אמך+ השם שלה
כדי שישלחו לה מיילים.

אני לא רואה שום הסבר אחר. אין שום סיכוי שיש להם מערכת ריגול כזו מתוחכמת.
ימימה היא אמנם אחת ויחידה אבל במוסד היא עוד לא עובדת עד כמה שידוע לי.

• הוסף לסימניות
אני רוצה גם מיילים מימימה
מה האתר ??

• הוסף לסימניות
גם לי הגיע בסוף 2 מיילים ל-2 התיבות שלי, בכל תיבה עם השם שלי שם, טוב, אז אחד היה בשם התצוגה שלי, אז אני לא מתפלאת, והשני היה באמת בשם הפרטי שלי (למרות שבכתובת אין שום איזור לשם שלי) אבל אני לא יכולה להבטיח שלא רשמתי את שמי שם כשנרשמתי, בעיקר בגלל שהשם שלי הוא שם מאוד מאוד סטנדרטי ומקובל, כך שלא פחדתי.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לנסות גם.
נוי, אפשר את הקישור לאתר המדובר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה